ŞEHİT POLİS AHMET CİHAN KİLCİ

ŞEHİT POLİS AHMET CİHAN KİLCİ

PERŞEMBE GÜNÜ TOPRAĞA VERİLECEK ?

Tunceli´nin Pülümür İlçesi´nden havalandıktan bir süre sonra olumsuz hava şartları nedeniyle düşen polis helikopterinde şehit olan 12 kişi arasında bulunan Kayseri ? Hacılar doğumlu Polis Memuru Ahmet Cihan Kilci´nin cenazesi yarın ilimize getirilerek Polis Şehitliği´nde Hakk´a uğurlanacak?
Tunceli´nin Pülümür ilçesinden havalandıktan kısa bir süre sonra Ovacık ilçesi yakınlarında düşen helikopterde bulunan 12 kişi arasındaki 7 polisten biri olan 27 yaşındaki Özel Harekat Polisi Ahmet Cihan Kilci´nin acı haberi önceki akşam Hürriyet Mahallesi´ndeki baba ocağına ulaşmasının ardından yükselen ağıtlar yürekleri yakmaya devam ederken, acılı baba Ejder Kilci ve anne Dilber Kilci ve yakınları dört gözle oğullarının naşının evlerine ulaşmasını bekliyorlar?
Henüz bekar ve beş yıllık polis olduğu öğrenilen ve 27 yaşındaki Özel Harekat Polisi Ahmet Cihan Kilci´nin cenazesi otopsi için Elazığ Adli Tıp Kurumu´nda bulunan cenazesinin gece ilimize getirileceği ve yarın Hacılar İlçesi Cemi Kebir´de kılınacak öğle namazının ardından kent merkezindeki Asri Mezarlık´ta bulunan Polis Şehitliği´nde toprağa verileceği öğrenildi?
Milliyetçi Hareket Partisi´nden 25. Dönem milletvekilliği yapan Kayseri Ticaret Odası eski Başkanlarından Hasan Ali Kilci´nin de yeğeni olan şehit polisin helikoptere binmeden önce sosyal medya üzerinden ailesi ile görüştüğü ve görev yaptığı Nazimiye ilçesini annesine tanıttığı da gelen haberler arasında yer aldı?
HABER : C.ÜSTEN



“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor