ŞEHİT POLİS İLHAN ODABAŞI

ŞEHİT POLİS İLHAN ODABAŞI

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

5 Şubat´ta kimliğini kontrol etmek istediği şüphelinin silahlı saldırısı sonucu başından ağır yaralanan ve Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilen polis memuru İlhan Odabaşı, 25 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Şehit polis odabaşı kılınan cenaze namazının ardından polis şehitliğine defnedildi.

İlimizde geçtiğimiz ay kimliğini kontrol etmek istediği şüphelinin pompalı tüfekle açtığı ateş sonucunda ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede önceki gün , 25 günlük yaşam mücadelesini kaybeden polis memuru İlhan Odabaşı´nın cenazesi toprağa verildi.

Odabaşı için kayseri emniyet müdürlüğünde tören düzenlendi. Evli ve 3 çocuk babası şehidin öz geçmişi okundu, dua edildi.

Törende konuşan Vali Şehmus Günaydın, burada yaptığı konuşmada, şehit düşen polis memuruna Allah´tan rahmet, ailesine, polis teşkilatı ve millete başsağlığı diledi. Büyük milletin tarihinin her döneminde ihanete ve saldırıya uğradığını ve uğradığı bütün bu ihanet ve saldırılar karşısında İlhan Odabaşı gibi kahraman kardeşlerinin büyük fedakarlığı ile bu saldırıların hepsi bertaraf edildiğini vurgulayan Günaydın, şunları söyledi:

Törene, şehidin eşi Dilek, çocukları Ahmet Kağan, Yasemin ve Elif, babası Ahmet ve ağabeyi Mustafa Odabaşı ile Vali Şehmus Günaydın, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Selami Hüner, Asayiş Şube Daire Başkanı Levent Tuncer, AK parti milletvekilleri Mustafa Elitaş, İsmail Tamer, CHP milletvekili Çetin Arık İyi parti milletvekili Dursun Ataş, Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları başkanları, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile şehidin mesai arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

Törenin ardından Hunat Camisi´ne götürülen şehidin naaşı, burada kılınan cenaze namazının ardından, binlerce vatandaşın tekbirleri eşliğinde götürüldüğü Asri Mezarlıktaki Polis Şehitliği´nde toprağa verildi.



Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"