ŞEHİT BABASINA ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

ŞEHİT BABASINA ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

Türkiye Harp Malulü, Gazi, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, şehit babası Öğretmen Zekeriya Sağır’ın Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Türkiye Harp Malulü, Gazi, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz ve dernek üyeleri, Hakkari’de 30 Mart 2012 tarihinde şehit düşen Uzman Çavuş Nuri Sağır’ın öğretmen babası Zekeriya Sağır’ı evinde ziyaret etti. Başkan Yavuz ve dernek üyeleri, Zekeriya Sağır’ın Öğretmenler Günü’nde yalnız bırakmadı ve Öğretmenler Günü’nü kutladı.
Ziyarette bir konuşma yapan Yavuz, “Bugünün anlamı çok büyük. 30 Mart 2012 Hakkari’de acı haber ile yine aynı adresteki eve geldik ve şehit babamıza şehidimizin haberini verdik” şeklinde konuştu.
Zekeriya Sağır’ın Öğretmenler Günü’nü kutlayan Yavuz, “Şehit Uzman Çavuş Nuri Sağır’ın babası Zekeriya Sağır 40 yıla yakın vatanımızda, güzel ülkemizde geleceğimizin umutları olan çocuklarımızı, bu ülkemize hizmet etmek için yetiştirmiştir. Bu emeklerinin karşılığı ise biz şehit aileleri ve gaziler olarak bu emek karşılığı ahde vefa göstermek için Öğretmenler Günü’nü kutlamak için öğretmenimiz olan şehit babasını ziyaret etmeyi düşündük” diye konuştu.
Şehit aileleri ve gaziler olarak şehit ailelerinin her zaman yanlarında olacaklarını belirten Yavuz, “Birbirimize her zaman ihtiyacımız var. Şehit babamız öğretmenler günü dolayısıyla şehidimizin onuru ile, şerefi ile onurlanırken biz şehit aileleri ve gaziler olarak da biz şehidimizin babasının öğretmen olmasından dolayı, bu ülkemize binlerce asker yetiştirdiğinden dolayı ve bu ülkemiz için oğlunu şehit verdiği için bizleri onurlandırmıştır. Bu onurdan ve gururdan dolayı şehit babamıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
Yavuz konuşmasının ardından şehit babası Öğretmen Zekeriya Sağır’a plaket takdim etti.


Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor