ŞEHİT KOMANDOLAR DAVASI

ŞEHİT KOMANDOLAR DAVASI

28 MAYIS 2021 TARİHİNE ERTELENDİ

17 Aralık 2016´da ilimizde yaşanan ve 15 askerin şehit, 54 askerin gazi olduğu canlı bomba saldırısının son duruşması gerçekleştirildi. Davaya müdahil olan gaziler olaya adı karışan herkesin en ağır cezayı almasını talep ederken, mahkeme heyeti tutuklu sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verip davayı 28 Mayıs 2021 tarihine erteledi.

17 Aralık 2016´da ilimizde yaşanan ve 15 askerin şehit, 54 askerin gazi olduğu canlı bomba saldırısının son duruşması gerçekleştirildi. Davaya müdahil olan gaziler olaya adı karışan herkesin en ağır cezayı almalarını talep ettiler.

Mahkeme heyeti tutuklu sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verip, eksik evrakların tamamlanması için davayı 28 Mayıs 2021 tarihine erteledi.

Davayı takip eden Mhp İl Başkan Yardımcısı Av. Kürşat Furkan Şahin adliye önünde haber ekibimize yaptığı değerlendirmede parti olarak davayı yakından takip ettiklerinin altını çizip “Milliyetçi Hareket Partisi yarım asırı aşan siyasi hayatında, ülke ve millet düşmanlarıyla her zeminde tereddütsüz savaşmıştır. Bu duruşumuzda asla milim sapma olmamıştır” dedi ve ekledi “Bilindiği üzere 17 Aralık 2016’ da meydana gelen PKK terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain terör saldırısında, Türk Silahlı Kuvvetlerinin gözde operasyon güçlerinden Kayseri Komando Tugayı’ nın 15 vatan evladı şehit olmuştur.

Öncelikle belirtmek gerekir ki; Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Teşkilatları, 17 Aralık 2016’ da gerçekleşen bu hain terör eylemine ilişkin tüm birim ve unsurlarıyla ilk andan itibaren her türlü durumun içerisinde yer almıştır. İl başkanımızın talimatıyla, bugün olduğu gibi önceki duruşmalar da parti mensubu avukatlarca yakınen takip edilmiştir ve edilecektir.

Bizler için vatan sadece sınırları belli bir toprak parçası değil, aynı zamanda millet için beka için korkusuzca toprakla vuslat olanlar ve onların emanetleridir. Bu emanetlere sahip çıkmak, onlara düşmanlık edenlerle mücadele etmek, hak ettikleri cezalarla karşı karşıya kalmaları için mücadele etmek en temel vazifelerimizden biridir.

Milliyetçi Hareket Partisi yarım asırı aşan siyasi hayatında, ülke ve millet düşmanlarıyla her zeminde tereddütsüz savaşmıştır. Bu duruşumuzda asla milim sapma olmamıştır.

Teröre bulaşan, destek veren, fikir ve eylem birliği içerisinde olan, sempati duyan, kravatlı veya mekaplı kim varsa karşılarında bizi bulmuş ve bulmaya devam edecektir. Çünkü bize göre gerçek olan, terör ve buna iltisak nerde ve hangi kimlikle olursa olsun asla meşrulaştırılamaz, kabul edilemez.

Sayın Genel Başkanımızın önderliğinde, tüm teşkilatlarımız ve ülkücü harekete gönül vermiş dava arkadaşlarımızla ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, bağımsızlığına ve insanımıza kast eden taşeron terör mihraklarının yılmadan yorulmadan son nefere son nefese kadar karşısında dimdik durmaya devam edeceğiz.

Milliyetçi Ülkücü Hareket Türklüğün sigortasıdır, teminatıdır. Bu yoldan da asla dönüşü olmayacaktır!

Bu vesileyle şehitlerimize bir kez daha Allah’ tan rahmet diliyoruz. Rabbim şehadetlerini kabul ve makbul eylesin. “



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”