ŞEHİTLER DERNEĞİ BAŞKANI ALİ YAVUZ

ŞEHİTLER DERNEĞİ BAŞKANI ALİ YAVUZ

TERÖRE DAHA ŞİDDETLİ KARŞILIK VERİLSİN

  Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği başkanı Ali Yavuz düzenlediği basın toplantısında artan terör olaylarına tepki gösterdi. Yavuz yaşanan terör olaylarına yönelik daha şiddetli karşılık verilsin çağrısında bulundu.
Dernek binasında basın toplantısı düzenleyen Başkan Ali Yavuz artan terör olaylarına tepki gösterdi. Yavuz, ocaklara ateş düşüyor siyasiler cenazelerde boy gösterisi yapıp gidiyorlar dedi. Yavuz terör olaylarına yönelik teröristlere daha şiddetli karşılık verelim dediği konuşmasını şöyle devam ettirdi.

?Ciğerlerimiz yanıyor. Evlerimize ateş düştü. Maalesef terör örgütüne karşıda devlet olarak millet olarak hiçbir şey yapılmadı. İki gündür. Cumartesi, Pazar günü 8 şehidimiz geldi. Bu şehitlerimize ve bütün şehitlerimize Allah´tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum? diye konuştu. Teröre destek veren, bütün imkanlarını seferber edenleri lanetle kınadıklarını aktaran Ali Yavuz, ?Şehit aileleri ve gaziler olarak terörün bitirilmesine isteyen camia biziz. Çünkü çok canı yanan biziz. Her şehit haberi duyduğumuzda evlerimize ateş düşüyor. Ciğerlerimiz yanıyor. Maalesef bizi yönetenler, siyasilerin kılı bile kıpırdamıyor. Sadece şehit cenazelerine gelip, baş gösterip, ailelere başsağlığı dileyip, 5 dakikalık gösteri yapıp çekip gidiyorlar. Ailelerle baş başa kalıyoruz. Ateş düştüğü yeri yakıyor deniyor. Tam da öyle oluyor? dedi.
Ali Yavuz, üç siyasi partinin milletvekillerine ağır eleştirilerde bulunarak, açıklamasını şöyle sürdürdü; ?40 günde 42 şehit verdik. 40 günde terörün önü kesilmesi için hiçbir şey yapılmadı. Mecliste 470 milletvekili var ve ne iş yapar onu soruyoruz. Siz oraya sadece maaş almaya mı yoksa kendi ideolojinizi tatmin etmek için mi gittiniz. Biz onları devleti yönetmeleri için gönderdik. Maalesef onlar evlerinde yan gelip yatıyorlar. Gariban insanların çocukları dağda onların can güvenliğini koruyorlar. Can güvenliğini koruduğumuz meclisimizde, bizler için bir şey yapmıyor. Meclisimize 80 tane hain girdi. Meclisimizde bizleri tahrik edici konuşma yapıyorlar, maalesef onlara karşı hiçbir şey yapılmıyor. 80 tane terör örgütü girdiği gibi 80 tanede dağ kadrosundan adam getirip meclise girdiler. Bizden kesilen vergilerle maaşları ödeniyor. Gencecik canlarımızı şehit edenlere karşı bu yapılıyor.?



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor