ŞEHİTLER DERNEĞİ GENEL KURUL YAPTI

ŞEHİTLER DERNEĞİ GENEL KURUL YAPTI

YENİ BAŞKAN YILMAZ ÜÇKAN OLDU ...

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi 6. Olağan Genel Kurulu iki aday ile sandık başına gitti. Genel kurulun ardından yapılan oylama sonucunda mevcut başkan Ali Yavuz 123 oy alırken diğer aday Yılmaz Üçkan 124 oyla yeni Başkan seçildi.
Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tiyatro salonunda yapılan 6. Olağan Genel Kurula, mevcut başkan Ali Yavuz ile birlikte çok sayıda şehit ailesi katıldı. Genel kurul öncesinde Kur´an-ı Kerim´in okundu.
Divan seçimi esnasında iki adayın listeleri sayımında tartışmalarda yaşandı. Ali Yavuz ve Yılmaz Üçkan ayrı ayrı liste vermesinin üzerine salonda oylama yapanlar tek tek sayıldı. Sayımın ardından Ali Yavuz´un divan başkanlığı önergesi 186 oyla kabul edildi? Genel kurulun divan başkanlığını Taki Tapancı yaptı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından Denetim Kurulu Raporu ile Yönetim Kurulu Raporu okunarak oy çokluğu ile ibra edildi.
Yönetim kurulu raporunun okunmasının ardından konuşan Ali Yavuz, hiç bir taviz verilmeden terör belasının bitirilmesini istediklerini belirterek, "Şehit kanıyla sulanmış bu topraklarda ay yıldızlı bayrağımızın altında yaşayan ancak olmayan bir etnik ayrımcılık yapan nankör vatan hainlerinin idam sehpalarında sallandıklarını görmek istiyoruz" dedi.
Başkan adaylarından Yılmaz Üçkan ise göreve talip olduklarını belirterek, seçildikleri takdirde şehit ailelerini ve gazilerini ziyaret edeceklerini, yılda iki defa yapılacak olan toplantılarla faaliyetler hakkında kendilerine bilgi verileceğini, her kuruma bir temsilci göndererek, şehit yakınları ve gazilerin sıkıntılarını daha çabuk çözmeye çalışacaklarını söyledi.
Yapılan konuşmaların ardından seçime geçildi.başkan adaylarından Ali Yavuz 123 oy alırken diğer aday Yılmaz Üçkan 124 oy alarak şehitler derneğinin yeni başkanı seçildi.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor