ŞEHİTLERİN CENAZELERİ GELDİ FERYATLAR YÜKSELDİ

ŞEHİTLERİN CENAZELERİ GELDİ FERYATLAR YÜKSELDİ

Ankara’ya giderken devrilen çevik kuvvet otobüsünde şehit olan Ahmet Kılıç, Ömer Aktaş ve Resul Erdal Aydemir’in cenazesi tören alanına getirilirken, yakınları feryat etti. Türk Bayrağı’na sarılı naaşların getirilmesi sırasında Resul E

Trafik kazasında hayatını kaybeden polis memurları Ahmet Kılıç, Ömer Aktaş ve Resul Erdal Aydemir için düzenlenen törende gözyaşları sel oldu aktı.
Törene, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, Vali Orhan Düzgün, AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Milletvekilleri İsmail Tamer, Ahmet Öksüzkaya, Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ile şehitlerin yakınları ve silah arkadaşları katıldı.
Kur’an-ı Kerim’in okunmasının ardından Vali Orhan Düzgün yaptığı konuşmada şehitlerin yakınlarına ve silah arkadaşlarına baş sağlığı diledi.
Konuşma sonrasında şehitlerin öz geçmişi okundu ve Türk bayrağına sarılı naaşları gözyaşları içinde cenaze araçlarına konuldu.

NÖBETTEYDİM YÜZÜNÜ SON BİR KEZ GÖREMEDİM

Ankara’ya giderken devrilen çevik kuvvet otobüsünde hayatını kaybeden Ömer Aktaş’ın annesi Hanife Aktaş, törenin yapılacağı salona geldi. Anne Aktaş, “Babam yerine koymuştum seni oğlum” diyerek gözyaşı dökerken, Abdullah Kılıç’ın eşi Esma Kılıç, “Nöbetteydim yüzünü son bir kez göremedim” diye ağladı.
Kayseri’de Dünya Ticaret Merkezi’nde yapılan törende, vefat eden Abdullah Kılıç, Resul Erdal Aydemir ve Ömer Aktaş’ın silah arkadaşları ve yakınları hazır bulundu.
Törenin yapılacağı alana gelen Ömer Aktaş’ın eşi Dilara Aktaş ve annesi Hanife Aktaş gözyaşlarına hakim olamadı. Anne Hanife Aktaş, “Seni babam yerine koymuştum oğlum” diye ağladı.
Alana sonradan gelen Abdullah Kılıç’ın hemşire olan eşi Esma Kılıç, “Son bir kez göremedim. Nöbetteydim yine yüzünü göremedim” diyerek feryat etti.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti