ACI BİR KEZ DAHA KAYSERİ´Yİ YAKTI

ACI BİR KEZ DAHA KAYSERİ´Yİ YAKTI

OKTAY İZGİ´NİN ŞEHADETİ HERKESİ YASA BOĞDU?

Acı bir kez daha Kayseri´yi yaktı?Mardin´in Nusaybin İlçesi´nde önceki gece PKK´lı teröristlerin yerleştirdiği tahrip gücü yüksek patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehadet şerbetini içen 40 yaşındaki Komiser yardımcısı Oktay İzgi´nin göz yaşları arasında son yolculuğunu uğurlandı? Kanlı terör örgütünün ateşkes kararını bozarak yeniden saldırılara başlamasının ardından üçüncü şehidini veren Kayseri´de herkes yasa boğuldu?
Mardin´in Nusaybin İlçesi´nin Üçyol Mevkii´nde devriye görevi yürüten zırhlı polis aracına terör örgütü PKK´lılar tarafından önceki gün saat 23.40´da düzenlenen bombalı saldırıda, 3 polis şehit oldu. Şehitlerden Nusaybin İlçesi Çevik Kuvvet Müdürlüğü´nde görevli komiser yardımcısı Oktay İzgi´nin acı haberi, Kayseri´nin Melikgazi İlçesi Osmanlı Mahallesi´ndeki yakınlarını gözyaşlarına boğdu.
Aslen Erzurumlu olan, evli 2 çocuk babası Oktay İzgi´nin annesi ve yakınlarının Kayseri´de yaşadığı, babasının daha önce vefat ettiği öğrenilirken, Komiser Yardımcısı İzgi´nin cenazesi, Mardin´de gerçekleştirilen törenin ardından Kayseri´ye nakledildi?
Şehit Oktay İzgi´nin Erkilet Havaalanı´ndan alınan naaşı, konvoy eşliğinde Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne getirildi.
Şehit Komiser Yardımcısının naaşı daha sonra Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinden alınarak, ailesinden helallik alınması için baba evine getirildi. Baba Dilaver İzgi´nin 2006´da vefat ettiği öğrenilirken, anne Kadriye İzgi, oğlunun naaşını görmeye dayanamadığı için evden çıkamadı. Şehidin eşi Ayşe İzgi ise hayat arkadaşının naaşını görünce baygınlık geçirdi.
Şehit Oktay İzgi´nin cenazesi helallik alınmasının ardından cenaze namazının kılınması için Hunat Camii´ne götürüldü. İkindi namazını müteakip kılınacak olan cenaze namazı ERZURUM´dan cenazeye katılmak üzere gelen yakınlarının beklenmesi için saat 18.00´e ertelendi?
Yakınlarının da Kayseri´ye ulaşmasının ardından İl Müftüsü Şahin Güven tarafından kıldırılan cenaze namazına Vali Orhan Düzgün, TBMM eski Başkan Vekili Sadık Yakut, Ak Parti Milletvekili, Kemal Tekten, Mhp Milletvekilleri Ali Kilci, Süleyman Korkmaz, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ali Yavuz,Merkez İlçe Kaymakam ve Belediye Başkanları, STK temsilcileri, Meslek Birliği Temsilcileri ve vatandaşlar iştirak etti?
İl Müftüsü Güven2in cenaze sonrası helallik istemesinin ardından şehir mezarlığına nakledilen Şehit İzgi´nin naaşı vatandaşların yoğun ilgisi ile cenaze aracına taşındı?
Evli ve iki erkek çocuk sahibi olan Şehit Komiser Yardımcısı Oktay İzgi´nin Hikmetcan ile Emere isimli çocukları her şeyden habersiz namaz boyunca musalla taşında oturarak namazı takip ederken , amcaları şeker verek onları oyalamaya çalıştı?
Şehit Oktay İzgi´nin Nusaybin Adliyesi´nde memur olan ve tayini çıktığı halde eşinin yalnız kalmaması için tayinini uzattığı öğrenilen eşi Ayşe İzgi´de cenaze törenini sessizce arkadan izlemekle yetindi?
Şehit Oktay İzgi´nin cenazesi şehir mezarlığı içindeki polis şehitliğinde toprağa verildi?

HABER: C.USTEN



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da