ŞEHRE DEĞER KATANLARA

ŞEHRE DEĞER KATANLARA

BAŞKAN ÇELİK´DEN TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yoğun çalışmalarının yanında şehre değer katanları yakından takip ediyor ve bizzat ziyaret ederek başarılarının devamını diliyor. Başkan Çelik, bu çerçevede Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi´ne hassas koruma kalkanı üreten Gözüküçük Makine´yi ziyaret etti.

Kayseri´nin marka değerini artıranlara yönelik ziyaretlerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Anbar Mahallesi´nde yer alan Gözüküçük Makine´ye ziyarette bulundu. Eşinin vefat etmesinin ardından fabrikanın başına geçen ve daha da geliştirdiği fabrikasını Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi (CERN)´e tedarikçi hale getiren Zuhal Gözüküçük, Başkan Çelik´e işletmesini gezdirdi ve üretimleriyle ilgili bilgi verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Zuhal Gözüküçük´ü bir kadın girişimci olarak güzide bir tesisi işletmesi nedeniyle teşekkür ederek, ?Şehrimiz adına gurur verici bir tesis olmuş. Şehre değer katan kişilerle beraber olmak bizleri mutlu ediyor. Kayseri´ye ve sanayimize müthiş bir değer katıyorsunuz. Herkesin yaptığı gibi katma değeri düşük işleri yapmak yerine zor olanı seçmişsiniz. Yaptığınız işler gurur verici ve övündüğümüz işler. Evlatlarınızla birlikte başarılarınızın devamını diliyorum. Bu işletmeyi çok daha iyi yerlerde görmek istiyoruz? dedi.

Zuhal Gözüküçük de kimsenin yapmadığı işleri yapmak ve örnek olmak istediklerini belirtti. Yaptıkları ürünlerin yüzde 80´ini ihraç ettiklerini dile getiren Gözüküçük, dünyanın en büyük ve en güçlü parçacık hızlandırıcısının bulunduğu CERN´e hassas koruma kalkanı ürettiklerini de belirtti.

Zuhal Gözüküçük ziyaret sırasında Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. bünyesindeki KAYBİS´e bisikletlerin kilit sistemini ürettiklerini de açıkladı. Sistemi inceleyen Başkan Çelik, yerli sanayiye destek vermekten mutlu olduklarını kaydetti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi