ŞEHRE YENİ LEZZET

ŞEHRE YENİ  LEZZET

MARKA ŞEHRE YENİ LEZZET KAHVE KEYFİ'NDE ÇİĞ KÖFTE SEFASI Kahve Keyfinde Çiğ Köfte sefası. Adnan'ın yeri Kahve Keyfi Kahvaltı Salonunun temsilciliğini alan Eski Milletvekili Şaban Bayrak sahibi olduğu Kent Baharatlarının tüketiciye yeni hizmeti olan Çiğ

Kent Çiğ köftenin 6 aylık bir çalışma sonucunda tüketiciye ulaştığını belirten Bayrak başta Kayserililer olmak üzere Türk insanın yeni ürünlerini beğeneceklerini ifade etti.

 

Kent baharatlarının yeni lezzetleri çiğ köfte Yanıkoğlu Mahallesi, Mollaoğlu iş merkezinde faaliyete başlayan Adnan'ın yeri Kahve Keyfi Kahvaltı salonunda tüketici ile buluşturdular. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin de katıldığı tanıtım toplantısında konuşan Kent Baharatları Sahibi Eski milletvekili Şaban Bayrak davetlilere yaptığı konuşmada Kent Baharatları Çiğ Köfteyi 6 aylık bir çalışma sonucunda halka sundu” dedi... Bayrak, Kent baharatları ve Kent gıda olarak 1970 den beri baharat ve gıda maddeleri üretiyoruz; şuanda köfte baharatları ve köfte harcıyla ilgili çalışmalar başlattık” dedi Israrlar üzerine bu köfte harcının köfte olarak yapılıp piyasaya sürülmesiyle ilgili teklifler oldu. 6 aydır Üniversite Sanayi işbirliği çerçevesinde değerli hocalarımızla bir çalışma yaptık. En güzel kaliteyi nasıl yakalarız diye. Bugün ki tattığınız çiğ köfte 6 aylık bir çalışma ürünü. İlk halkasını ortaklığını burada yapıyoruz. İlk bayiliğimizi bu arkadaşlarımıza verdik. Bunun yanında 4 tane açacağımız yerler var. Düşüncemiz kayseri ve Türkiye içerisinde 50 bayilik vermek ondan sonraki dönemlerde 250 bayi çıkarmak bu çerçevede 2 yabancı ülkeyle de görüşme yapıyoruz.

 

Açılışa iştirak eden Büyükşehir Belediye başkanı Mehmet Özhaseki'de çiğ köftenin layt olmasının önemine dikkat çekerek kilo yapmaz dedi.

Davetliler yeni lezzeti doyasıya tadıp çiğ köftenin tadını çıkardırırken ilimiz sosyal yaşamına yeni bir mekan ve ilimiz menşeili yeni bir ürünün katılması da herkeste memnuniyet yarattı.

                                                                            



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor