ŞEHRİN DERGİSİ

ŞEHRİN DERGİSİ

Büyükşehir Belediyesi tarafından çıkarılan "Şehir Kültür Sanat" dergisinin ikinci sayısında da ilk sayıda olduğu gibi şehrimizin sahip olduğu önemli değerlere yer veriliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, "Şehir Kültür Sanat´ dergisiyle şehrim

Büyükşehir Belediyesi tarafından çıkarılan "Şehir Kültür Sanat" dergisinin ikinci sayısında da ilk sayıda olduğu gibi şehrimizin sahip olduğu önemli değerlere yer veriliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, "Şehir Kültür Sanat´ dergisiyle şehrimize ait her türlü değeri şehrimizin ve ülkemizin gündemine taşıyacağız" dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, "Şehir Kültür Sanat" dergisinin ikinci sayısındaki yazısında bu dergiyi siyaset için değil şehir için çıkardıklarını söyledi. İlk sayıya gelen olumlu tepkilerden güç alarak ikinci sayıyı çıkardıklarını ifade eden Başkan Çelik, "Dergimizin ortaya koymuş olduğu yayın politikası, estetik kaygısı, kültürel seviyesi, verdiği samimi ve sıcak duygu, şehrimizi ve sahip olduğumuz tabi, tarihi, kültürel, sanatsal, insani ve ekonomik değerlerimizi gündeme getiriş kalitesi ve sunuş biçimi hemen hemen tüm çevrelerin takdirini ve hüsnü kabulünü kazandı. Biz bu dergiyi siyasetimiz için değil şehrimiz için çıkarıyoruz. Şehrimize ait her türlü değeri şehrimizin ve ülkemizin gündemine taşıyacağız. Taşırken de etik ve estetik ilkelere sadakat göstereceğiz" dedi.
"Şehir Kültür Sanat" dergisinin ikinci sayısında Türkiye´nin en kapsamlı bilim merkezi olan ve kısa sürede Anadolu´nun cazibe merkezi haline gelen Kayseri Bilim Merkezi ile ilgili detaylı bilgiler yer alıyor. Dergide ayrıca Kayseri´nin önemli bir değeri olan Davud El Kayseri anlatılıyor. Ali Dağı, Hunat Mahallesi, Ulu Cami, Kayseri halı ve kilimiyle ilgili dikkat çeken yazıların bulunduğu dergi, Strabon´un gözünden Kayseri´yi de anlatıyor.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Talas Musiki Cemiyeti’nde bağlama kursu

Merkez Halk Kütüphanesi 7/24 Kütüphane oldu

Talas'ta hafta sonu ramazan dolu dolu

Artık Çekilmez Oldun Yarışması, 9'uncu kez Erciyes'te start alıyor

'Türkiye Yüzyılı Marşı'nın Bestekarı Arzen Kayserililerle buluştu

Yarım asırlık güğümün sırrı

Büyükşehir'den "çocuklara özel" tiyatro

Talas'ta Yücel Arzen Heyecanı

Türk Sanat Müziği Kent Korosu konseri

Talas'ta Yücel Arzen konseri

Bağcılık kültürü Germir'deki Bağ Müzesi'nde yeniden canlanacak

Talas'ta çocuklar tiyatro ile eğlendi

Talas'ta büyük usta Tevfik Soyata'dan musiki faslı

Talas'ta bu hafta 'Maharetli Eller' günü

Esma'ül Hüsna Hüsn-i Hat Sergisi açıldı

Kayserili Sanatçı İsmail Özbek, Yeni Şiir Klibini Çıkardı