ŞEHRİN İMARI BİZE

ŞEHRİN İMARI BİZE

İNSANIN İMARI SİZE DÜŞÜYOR

    Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İl Müftülüğü´nü ziyaretinde belediyelerin şehrin inşası ve imarı için çalıştıklarını belirtti ve insanın imarı için çalışan İl Müftülüğü´ne her türlü desteği vereceklerini söyledi. Başkan Çelik, insanın manen eğitiminde çağın gerektirdiği tebliğ araçlarının da kullanılması gerektiğini kaydetti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bir süre önce kendisini ziyaret eden Yeni İl Müftüsü Şahin Güven´e iade-i ziyarette bulunarak "Hayırlı Olsun" dileklerini belirtti. Müftü Güven´e başarılar dileyen Başkan Çelik, "Akademik hayatınızdaki başarılarınızı biliyoruz. Bu makamda da layıkıyla işler yapacağınıza eminiz. Şehrin inşası ve imarında belediye olarak bizler çalışıyoruz. Ama insanın inşası ve imarı size düşüyor. Bu noktada vatandaşların manevi olarak eğitimine yönelik yapacağınız her hizmette bizleri de yanınızda kabul edin. Her türlü desteğe hazırız. Hedefimiz hem fiziki hem de manevi olarak halkımızı mutlu etmek" dedi.
İl Müftüsü Şahin Güven de Kayseri´nin en güzel hizmetlere layık bir şehir olduğunu söyledi. Güven şöyle konuştu: "Sizler sağ olun şehrimizin imarında elinizden gelen her türlü gayreti gösteriyorsunuz. Kayseri alimlerin bol olduğu, diyanet hizmetlerinin çok yoğun yapıldığı bir şehir. Bizlere düşen de eksiklikleri tamamlamak, sizlerin de desteğiyle el birliği içinde yeni projelerle yeni hizmetler üretmek."
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ziyaret sırasında içinde bulunduğumuz çağda teknolojinin hayatımıza fazlasıyla girdiğini de hatırlatarak, "Çağın gereklerine uygun hizmetleri göz ardı etmemek lazım. İnternette, sosyal medyada çok geniş bir hizmet alanı var. Bir genç cep telefonunu elinden düşürmüyor. Çok farklı tebliğ araçları ortaya çıktı. Bunlara yönelik projelere de destek veririz" diye konuştu.

 



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor