‘Seka Güzellik Ve Estetik Merkezi’,  Göz Kamaştırıcı Bir Açılışla Hizmete Başladı

‘Seka Güzellik Ve Estetik Merkezi’,  Göz Kamaştırıcı Bir Açılışla Hizmete Başladı

 

‘SEKA Güzellik ve Estetik Merkezi’  görkemli bir törenle vatandaşların hizmetine açıldı. Açılış töreninde haber ekibimize açıklamalarda bulunan işletme sahibesi ve aynı zamanda anestezi teknikleri olan Seyran Doğan; en önemli farklarının hijyen olduğunun altını çizerek, Kayseri’nin en hijyenik, en farklı ve kapsamlı içeriklerine sahip olduklarını ifade etti. 

 

 ‘SEKA Güzellik ve Estetik Merkezi’ Hastane Caddesi’nde yoğun bir ilgiyle hizmete açıldı. Açılış törenine MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Kırşehir Vali Yardımcısı, İYİ Parti eski Meclis üyesi Kazım Yücel, Memur-Sen Kayseri İl Başkanı, MHP İl Başkan Yardımcısı Çetin Başpınar, MHP Kayseri eski İl Başkanı Serkan Tok, Kuaförler Derneği Başkanı Murat Doğan, Mazlumder Kayseri Şube Başkanı Ahmet Taş, Kayseri Kültür ve Turizm eski Müdürü İsmet Taymuş, Sedat Kılınç İnşaat, Salih Özdemir, İlhan Mirzioğlu, Remzi Çapar ve çok sayıda davetli katıldı. 

Açılış töreninde haber ekibimize açıklamalarda bulunan işletme sahibesi ve aynı zamanda anestezi teknikleri olan Seyran Doğan, en önemli farklarının hijyen olduğunun altını çizdi. Seyran Doğan, Kayseri’nin en hijyenik, en farklı ve kapsamlı içeriklerine sahip olduklarını ifade ederek açılış süresinde en büyük destekçilerinin annesi Hülya Doğan ve babası Metin Doğan olduğunu vurguladı. 

Seyran Doğan, açılışa özel tüm uygulamalarda % 30 net indirim yaptıklarını ve herkesi sağlıklı güzelleşmeye davet ettiklerini ifade etti. 

Kayseri 2. Amatör Spor Kulübü Gültepespor Kulubü’nde başkanlık yapmış, Kayseri’nin ticari hayatında önemli bir yere sahip İş Kadını Hülya Doğan,  güzellik ve estetik sektörüne giren kızı Seyran Doğan’ın açmış olduğu merkezin ilimiz sakinlerine büyük hizmet sunacağını söyledi. 

 

Davetlilerin hayırlı olsun temennilerinin ardından SEKA Güzellik ve Estetik Merkezi’nin açılış kurdelesi protokol üyeleri ve işletme sahibesi Seyran Doğan tarafından kesilerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

Kayseri’ye önemli bir farklılık getirecek olan merkezde, karbon peeling ve cilt bakımı, protokolleri, lazer epilasyon, bölgesel incelme, ameliyatsız yüz germe, protez tırnak, ipek kirpik, kalıcı makyaj, dövme silme gibi birçok işlem yeni yönetmeliğe uygun son teknolojik cihazlar ve alanında uzman estetisyenlerle gerçekleştiriliyor.

Garantili ve sertifikalı işlemlerin yapıldığı, elden ve kredi kartına taksit imkanı ile müşteri memnuniyetini zirveye çıkaran SEKA Güzellik ve Estetik Merkezi’nde kadın ve erkeklere hitap ederek kişiye özel randevu hizmeti de veriliyor.

 



Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı