GELENEKSEL ŞEKER FABRİKASI İFTARI YAPILDI

GELENEKSEL ŞEKER FABRİKASI İFTARI YAPILDI

İKİNCİ İFTAR ŞEKER ÇİFTÇİLERİ İLE YAPILACAK

Geleneksel Şeker Fabrikası iftarı gerçekleştirildi. İftarda son zamanlarda artan terör olayları kınandı.
İftar programına Kayseri Pancar Kooperatifi Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile iştiraklerin yönetim kurulu üyeleri ve Kayseri Şeker Fabrikası çalışanları katıldı.
Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkan Turhan Özer, Şeker Fabrikası ailesinin Ramazanlarını tebrik etti ve birlik beraberlik içerisinde olma temennisinde bulundu.
Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay da, sözlerine terör olaylarında hayatını kaybeden asker ve polislere baş sağlığı, yakınlarına da sabır dileyerek başladı. Türkiye´nin terörle mücadelede başarılı olacağına inandığını dile getiren Başkan Akay, ?Ülkemiz geçmiş dönemde zor günler yaşadı özellikle güneydoğuda devlete baş kaldıranlara karşı güvenlik güçlerimizin müdahalesi oldu. Bunun sonucunda şahadet şerbetini içen asker, polis ve vatandaşlarımız oldu. Ben onlara Allahtan rahmet diliyorum. Ramazanı ağız tadıyla geçiririz diye düşünüyoruz ama bugün yine sabah İstanbul da alçakça bir saldırı ile yine polisimiz ve vatandaşlarımız şehit oldular. Bu saldırı sonucunda çok sayıda yaralılar var. Ben şahadet şerbetini içenlere Allahtan rahmet diliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimize de bu vesile ile başsağlığı diliyorum. Maalesef Türkiye ye musallat olan bir hastalık, alçakça saldırıdır. Biz bu milletin fertleri olarak moralimizi bozmamamız lazım. Bu olaylar karşısında cesaretimizi korumamız lazım. Terörün bizi sindirme gayretine boyun eğmememiz lazım. Şimdiye kadar milletimiz mücadeleyi cesaretle gerçekleştirdi. Bundan sonra da devam edeceğine inanıyorum. Bu terör belasıyla bizim ülkemiz baş edecektir. Bu çerçevede bizde üzerimize düşeni yapmak zorundayız. Özellikle şehit olanların geride kalan ailelerine sahip çıkmamız lazım ki bu milletin birliğine bütünlüğüne bu manada önemli katkı sağlamış olalım.? diye konuştu.
İKİNCİ İFTAR ŞEKER ÇİFTÇİLERİ İLE YAPILACAK
Büyük Kayseri Şeker Ailesi geleneksel iftar yemeklerinin ilki Şeker Göl Tesislerinde bin çalışanın katılımla gerçekleştirildi. Ramazan Ayı boyunca 12 bölgede kurulacak olan Şeker iftar sofrasında Kayseri Şeker yöneticilerinin çiftçilerle de bir araya geleceği belirtildi.



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ