ŞEKER 3.LİG AŞKINA

ŞEKER 3.LİG AŞKINA

?3.LİG´E ADIMIZI YAZDIRACAĞIZ?

Kayseri Şekerspor gözünü şampiyonluğa dikti. Son sezonunda başarısız olarak lige veda eden yeşil-beyazlılar, yeni sezonda yeniden şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor.

Kayseri futbolunun 10 yıllık hasretini dindirerek 2011-2012 sezonunda Türkiye 3.Ligi´ne yükselen ve ligde 4 sezon mücadele veren yeşil-beyazlılar, geride kalan sezon talihsizlikler neticesinde ligi son 3 sırada tamamlayarak küme düşmüştü. Yeni sezonda yeniden Bölgesel Amatör Lig (BAL)´de mücadele verecek olan Kayseri Şekerspor, 4 sezon öncesi başarıyı yenilemek ve yeniden profesyonel lige adını yazdırmak istiyor.

Kayseri Şekerspor da yöneticiler, muhakkak suretle şampiyonluğu arzu ettiklerini söylediler. Yapılan açıklamalarda şu görüşlere yer verildi: "Kayserispor´un şampiyonluğu ile gurur duyduk. İnşallah asansör takım hüviyetine yeniden bürünmeden ligde kalıcı olacaktır. Erciyesspor´un küme düşmesi de bizleri üzdü. Hem Erciyesspor hem Kayseri Şekerspor´umuzun küme düşmesi, Kayseri futbolu için çok büyük bir kayıptır. Küme düşmeyi asla istemez beklemezken ve son haftaya kadar umudumuzu korurken ne yazık ki küme düştük. İstemediğimiz bir sonuçtu. Ancak önümüzdeki yeni sezonda yeniden başarılı olarak Türkiye 3.Ligi´ne ismimizi yazdırmak istiyoruz. Bunun için de kulüp başkanımız, yöneticilerimiz ve teknik heyetimiz çalışmalarına başladı" denildi.



Kayserispor 5 maçtır kazanamıyor

Develigücü ilk kez öne geçti

Kayserispor, adana maçına hazır

Kulüplü genç kızlar kayseri’de parkeye çıkacak

Milli yüzücünün tercihi erciyes

Adana Demirspor - Kayserispor maçını Mehmet Türkmen yönetecek

Milli yüzücünün tercihi Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi oldu

Süper lig’de 32. haftanın hakemleri belli oldu

Kayserispor’da tek hedef galibiyet

İzmir mtb cup c2 sona erdi

Satranç grup müsabakaları sona erdi

Melikgazi’in gençleri final grubunu tamamladı

Talasgücü 1 puana razı oldu

Talas 75. Yıl Mühibe Germirli Ortaokulu’nda hedef Türkiye finalleri

Hasketbol SK’dan 2. yarı öncesi 2 transfer

Kayseri kulüpleri şampiyonaya damga vurdu