ŞEKER-İŞ KAYSERİ ŞUBE´DEN

ŞEKER-İŞ KAYSERİ ŞUBE´DEN

KAYSERİ ŞEKER´E ŞÜKRAN ZİYARETİ?

Kayseri Şeker´in çalışanına teşvik ikramiyesi vermek suretiyle Ülkede ve iş dünyasında ?Karını çalışanı ile paylaşma? konusunda iyi bir örnek oluşturduğu için Şeker-İş Sendikası Kayseri Şubesi yöneticileri Kayseri şeker yöneticilerine şükran ziyaretinde bulundu?
Şeker-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı İbrahim Dayı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay´ı makamında ziyaret ederek; 2014 ve 2015 yıllarında çalışanına yıllık karından teşvik ikramiyesi vererek ilklere adını yazdıran Kayseri Şeker´in 2016 yılı karından da çalışanlarına teşvik ikramiyesi vermesinden dolayı tüm çalışanlar ve Şeker-İş Sendikası Kayseri şubesi adına teşekkür ettiler.
Şeker-İş sendikası Kayseri Şubesi Başkan ve Yöneticileri daha sonra Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer ve Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli´yi de makamlarında ziyaret ederek tüm çalışanlar adına teşekkürlerini ilettiler.
Öte yandan Bahçelik Sulama Birliği Başkanı İbrahim Ülker ve Yönetim Kurulu üyeleri de Kayseri Şeker´in Birlik faaliyetlerine katkıları ve tarım sektöründeki sergiledikleri örnek dayanışma için teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler.
Ziyarette konuşan Bahçelik Sulama Birliği Başkanı İbrahim Ülker, Birlik olarak kurulduğumuz günden beri bizlere vermiş olduğunuz destekten dolayı Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ve Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer´e Birlik yönetimi ve bölge çiftçileri adına teşekkür edip birlikte yapacakları başarılı çalışmaların devamını diledi.
Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay´da ?Bölgenin en büyük Sulama Birliği olan Bahçelik Sulama Birliği Yönetim Kurulunun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve biz çiftçiye yapılan hizmet anlamında bizimle aynı anlayış içerisinde olan kurumlarla çalışmak ve birbirimize destek sağlamak durumundayız. Biz birbirimize ne kadar katkı sağlayıp işlerimizi kolaylaştırabilirsek çiftçinin işi de o kadar kolaylaşır, geliri de artar. Biz o anlayış içerisindeyiz. Sizleri de bu anlayış içerisinde gördük. Allah razı olsun. Sizin işinizi hepimizin işi olarak görüyoruz. İnanıyorum ki sizlerde bizim işimizi kendi işiniz gibi görüyorsunuz. Hep birlikte çiftçiye hizmet gayreti içinde oluyoruz. Allah işimizi kolay getirsin. Sizin bu desteğinizden dolayı enerjimizin yükseldiğini hissediyorum? değerlendirmesinde bulundu?



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor