ŞEKER ZORLADI AMA OLMADI!

ŞEKER ZORLADI AMA OLMADI!

Bölgesel Amatör Ligi 5.Grupta yer alan temsilcilerimizden Kayseri Şekerspor sezonun son hafta maçında deplasmanda lider Toroslar Belediye ile karşı karşıya gelirken, ligde iddiası kalmayan bir diğer temsilcimiz Talasgücü Belediyespor ise kendi saha ve sey

Yeşil-beyazlı Bal Lig’i temsilcimiz Kayseri Şekerspor sezonun son haftasında deplasmanda şampiyonluk maçına çıktı. Mutlak galip gelmesi gerektiği maçta rakibi Toroslar Belediye’yi çok zorlayan temsilcimiz Kayseri Şekerspor elinden gelen mücadeleyi göstermesine rağmen rakip Toroslar Belediye defans ağırlıklı futbolu ile temsilcimiz Kayseri Şekerspor’a galibiyet şansı tanımadı. 0-0 beraberlikle sonuçlanan maçın ardından Toroslar Belediyesi şampiyon oldu. Temsilcimiz Kayseri Şekerspor ise ikincilikle yetinmek zorunda kaldı.

 

TALASGÜCÜ’NDEN MAĞLUBİYETLE VEDA

 

Bir diğer BAL temsilcimiz Talasgücü Belediyespor’da ligdeki son maçında sahasında Adana Tekspor’u ağırladı. Ligden düşmesi kesinleşen temsilcimiz son maçında da pek bir varlık gösteremedi ve sahadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Temsilcimiz gelecek sezon Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele edemeyecek. 

Kvk’nın gençleri yarı finale gidiyor

Kayserispor fener’i çalışıyor

Milli okçu fatma maraşlı milli takımda

Erva spor ilk 4’te

Boa morte gollerine devam ediyor

Başkan çamlı’den gurbetçilere teşekkür

Kayserispor 1 sıra geriledi

Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı