SEMT PAZAR YERLERİNDE ÜCRETSİZ Wİ-Fİ

SEMT PAZAR YERLERİNDE ÜCRETSİZ Wİ-Fİ

MELİKGAZİ İLÇESİNDE HER HAFTA 25 SEMT PAZARI KURULMAKTADIR

   Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye sınırları içerisinde her hafta 15´i kapalı 10´u açık olmak üzere 25 semt pazarı kurulduğunu ve bu pazar yerlerinin her türlü temizliğinin ve bakımının belediyece yapıldığını söyledi.
Semt pazar yerlerinde sabah saat 08:00 ile akşam saat 17:00 arası ücretsiz internet hizmeti verilerek teknolojiyi pazar yerlerine taşıdıklarını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç?Melikgazi Belediyesi, pazar yerlerini zevkli, nezih ve temiz alışveriş merkezleri oluşturma çabasındadır. Bu açıdan bir taraftan esnafa hizmet sunarken diğer taraftan bu pazar yerlerinden yararlanan tüketicileri ve semt sakinlerini düşünerek yatırım ve hizmet yapmaktadır. 25 semt pazarı her hafta ayrı semtte hizmet vermektedir. Şu anda Yeniköy, Hürriyet, İldem ve Yıldırım Beyazıt ile TOKİ pazar yerlerinde semt pazarı kurulduğu günlerde Wİ-Fİ hizmeti verilmektedir. Bu hizmetten hem esnaf hem de semt pazarına gelen müşteriler yani vatandaşlar da çok memnun kalmaktadırlar. Pazar esnafı, iş saatlerinde posta, e-mail ve internete girerek dünyayı takip edebilmektedir. Yani dünyadan ve piyasadan kopmamaktadır. Pazarcılar derneği de verilen hizmetten son derece memnundur.?dedi.
25 pazar yerinden şimdilik 5 semt pazar yerinin pilot hizmet alanı olarak seçildiğini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, yılsonuna kadar 25 pazar yerinde hatta büyük ölçekli parklarda da bu hizmetin verileceğini sözlerine ekledi.
Pazar esnafı da yapılan çalışmanın ve hizmetin çok iyi olduğu ve tüm pazar yerlerinde yaygınlaştırılmasını isteyerek Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç´a teşekkür ettiklerini söylediler.



KVKK’da ‘arka kapı’ uyarısı

Büyükşehir KAYMEK’ten ‘Projen ile Gel Robotik Kodlama Atöylesi’

Talas, teknoloji takımları kuruyor

Denizlerin güvenliği yerli teknolojiye emanet

Bootcamp Erciyes başvuruları başladı

Bu malak diğerlerinden çok farklı

Üniversitelilerin İHA’sı ‘Cenker’ göz dolduruyor

Büyükşehir’in parçalı güneş tutulması canlı yayınını 202 bin kişi izledi

Kayseri Bilim Merkezi "güneş tutulması" heyecanını canlı yayınladı

Parçalı güneş tutulması, ERÜ’de teleskoplarla izledi

Kayseri’de ‘Savunma Sanayii Sempozyumu ve Sergisi’

Kapadokya Uluslararası IP Günleri etkinliğinin 7’incisi düzenlendi

Melikgazi’nin destek olduğu takımlar TEKNOFEST’te Kayseri’nin gururu oldu

Instagram'a 404 milyon euro para cezası

Bu da Kayseri’nin elektrikli otomobili: ‘Voltacar’

Tarımsal İnsansız Kara Aracı ile TEKNOFEST’te finale kaldı