SEMT KÜTÜPHANELERİ GELİYOR

SEMT KÜTÜPHANELERİ GELİYOR

ZİYA GÖKALP VE ARGINCIK KÜTÜPHANELERİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, gelecek nesillerimizin eğitimine ve eğitim için de kütüphanelere büyük önem verdiklerini söyledi. Bu kapsamda Kayseri’ye çok önemli kütüphaneler kazandırdıklarını ifade eden Başkan Büyükkılıç, söz verdikleri 150 proje içinde yer alan semt kütüphanelerinin yapımına da başladıklarını açıkladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kiçikapı’daki Meryem Ana Kilisesi’ni restore ettirerek Şehir Kütüphanesi olarak hizmete açtıklarını, Beyazşehir Sosyal Yaşam Merkezi’nin son katını çok büyük bir kütüphaneye dönüştürmek için çalışmaların devam ettiğini ve 800 kişilik merkez kütüphanesinin kapasitesini en az %50 artıracak olan eski konservatuvar binasının kütüphaneye dahil edilmesi için de yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

Gelecek nesillerimizin eğitimini ve bu kapsamda kütüphane yatırımlarını çok önemsediklerini vurgulayan Başkan Memduh Büyükkılıç, söz verdikleri 150 proje arasında yer alan semt kütüphanelerine de başladıklarını belirtti.

ZİYA GÖKALP VE ARGINCIK KÜTÜPHANELERİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 150 proje kapsamında söz verdikleri semt kütüphanelerinden ilk ikisinin Argıncık ve Ziya Gökalp Mahalleri’nde yapılacağını belirtti. Semt kütüphaneleri içerisinde; Sessiz Kütüphane, Sesli Kütüphane, Etüt Salonları, Bilgisayar Salonları, Çocuk Kütüphanesi gibi bölümlerin bulunacağını dile getiren Başkan Memduh Büyükkılıç, “Ziya Gökalp ve Argıncık Kütüphaneleri için çalışmalara başladık. Bölge halkının ve özellikle gençlerimizin bilgiye yerinde ulaşabilmesi için, içerisinde tüm birimlerin yer alacağı Semt Kütüphanelerini kısa sürede tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız” dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi