SERGEN, GÖZÜNÜ BEŞİKTAŞ´A DİKTİ

SERGEN, GÖZÜNÜ BEŞİKTAŞ´A DİKTİ

"HEDEFİMİZ BEŞİKTAŞ MAÇINI KAZANMAK" ...

Spor Toto Süper Lig´in 24.haftasında lider Beşiktaş´a konuk olacak Kayserispor´da bu maçın hazırlıkları devam ediyor. Teknik Direktör Sergen Yalçın, kazanmaya odaklı bir kadro ile sahada olacaklarını açıkladı.
Spor Toto Süper Lig´in 23.hafta karşılaşmasında Kasımpaşa´yı konuk eden ve 2-2´lik sonuçla berabere kalan Kayserispor, 24.hafta karşılaşmasında lider Beşiktaş´a konuk olacak.
Sarı-kırmızılı ekip, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Sergen Yalçın nezaretinde gerçekleştirilen antrenman 1,5 saat sürdü. İlk bölümünde kuvvet ve dayanıklılık çalışması yapılan antrenmanın ikinci bölümünde ise 5´e 2 top kapma ile pas ve şut çalışması yapıldı. Sarı-kırmızılı ekipte, sakatlığı devam eden Güray Vural dışında eksik bulunmuyor.
Teknik Direktör Sergen Yalçın, antrenman öncesi açıklamalarda bulundu. Rakibimizi inceleyip ona göre bir oyun planı hazırlayacağız. Orada elimizden gelenin en iyisini yapıp ne alabilirsek almaya çalışacağız diyen Yalçın sözlerini şu şekilde sürdürdü; ?Ligde müsabakalar kolay değil. Artık ikinci yarının ortalarına doğru gelmişken, kimse kimseyi kolay kolay yenemiyor. Herkesin bir hesabı var. Kimisi üst sıraları, kimisi Avrupa kupalarına katılmayı kovalıyor. Biz de küme düşmemeyi kovalıyoruz. Takım olarak iyi durumdayız, son 6 maçta mağlubiyetimiz yok. İyi mücadele ediyoruz, çocuklar sahada ellerinden geleni yapıyorlar. İnşallah bizim için hayırlı bir müsabaka olur."

Haber: Mustafa GÜRBÜZ



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı