?BALAYI YAŞAYACAK DURUMUMUZ YOK?

?BALAYI YAŞAYACAK DURUMUMUZ YOK?

SERGEN YALÇIN, KAYSERİ´DE İLK ANTRENMANINA ÇIKTI

Kayserispor´un Türkiye Kupası´nda oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıkları başladı. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, ?Çok balayı yaşayacak durumumuz yok. Bir an önce işe sarılmamız gerekiyor? dedi.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor´da, Beşiktaş mesaisi başladı. Sarı-kırmızılı ekip, Teknik Direktör Sergen Yalçın nezaretinde Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde toplandı. Antrenman öncesi saha içinde futbolcuları ile konuşan Yalçın ?Gole yakın olan taraf biz olmalıyız´ uyarısında bulundu.
Teknik Direktör Sergen Yalçın tarafından affedilen Welliton da takımla birlikte antrenmana çıktı. Teknik Direktör Sergen Yalçın, Welliton´u takım arkadaşlarına ?Aramıza yeni katılan arkadaşlar var´ diyerek tanıttı.
Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kayseri halkının takıma sahip çıkması gerektiğini söyleyen Sergen Yalçın şöyle dedi:
?Hepimiz için yeni bir dönem başladı. Hem oyuncular, hem de bizim açımızdan büyük bir sirkülasyon oldu. Ligde pozisyonumuz çok sağlıklı değil. Tabii önümüzde oynayacağımız çok müsabaka var. Bu süre zarfında halkın bize destek olmasıdır. Bu bizim için çok önemli bir durum. Taraftarımıza bu süreçte çok ihtiyacımız olacak. Birlik ve beraberlik sağlarsak, Kayserispor´u istediğimiz yere getirebiliriz.?
Milli ara bizim için iyi olacak diyen Sergen Yalçın, sözlerini şu şekilde sonlandırdı: ?Yeni katılan oyuncularımız açısında çok önemli bir ara olacak. Kupada devam edersek, o arada bir de kupa maçı oynayacağız. Olursa o maçta bizim için iyi olacak. Takım, eskilerin ve yenilerin birleşimi gibi oldu. Çocuklar çok kısa sürede alışacaktır. Çok balayı yaşayacak durumumuz yok. Bir an önce işe sarılmamız gerekiyor.?
Haber: Mustafa GÜRBÜZ



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı