SERKAN´IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

SERKAN´IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ VALİ GÜNAYDIN İLE BİRLİKTE HOMURLU ŞELALESİ´NDE KAYBOLAN GENCİ ARAMA ÇALIŞMALARINI TAKİP ETTİ

Vali Şehmus Günaydın ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Develi ilçesine bağlı Küçük Künye Mahallesi´ne gitti. Homurlu Şelalesi´nde kaybolan 18 yaşındaki Serkan Turan Timurbuğa´nın cansız bedenine akşam saatlerinde ulaşılırken, sabah saatlerinde arama çalışmalarını takip eden Vali Günaydın ve Başkan Büyükkılıç, Serkan´ın ailesi ile de yakından ilgilendiler.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Vali Şehmus Günaydın ile birlikte sabah erken saatlerde Develi´ye hareket etti. Vali Günaydın ve Başkan Büyükkılıç, Küçük Künye Mahallesi´ne geçerek Humurlu Şelalesi´nde kaybolan 18 yaşındaki Serkan Turan Timurbuğa´nın bulunması için yapılan arama çalışmalarına katıldı.

Vali Şehmus Günaydın ve Başkan Memduh Büyükkılıç, olay yerinde bulunan İl Jandarma Alay Komutanı Albay Hüseyin Bekmez ve Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar´dan bilgiler aldı. Arama çalışmalarını Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk de takip etti.

Serkan´ın bulunması için bütün imkanların seferber edildiğini belirten Vali Şehmus Günaydın, ?Olayın olduğu andan itibaren devletin tüm birimleri olaya müdahale ettiler. Konya´dan su altı ekipleri de geldi. Devlet Su İşleri, AFAD, Jandarma, Gönüllü Kuruluşlar ve Polis Ekibimiz gece gündüz çalışıyor. Dün akşam yaptığımız temaslar sonucu Mersin´den de bir ekip yola çıktı. Suyun sert düşmesi nedeniyle çalışmalar güçlükle yürütülüyor. Bu çalışmaları inşallah en kısa sürede sonuçlandıracağız. Ekiplerimizin istekleri doğrultusunda iş makineleri ve personel takviyesi yapılıyor. Jandarma Komutanımız, Develi Belediye Başkanımız, AFAD Müdürümüz ve ekip arkadaşlarımız büyük bir fedakarlıkla çalışmaları devam ettiriyorlar? dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da Valilikle koordineli bir şekilde hareket ederek arama çalışmalarına destek verdiklerini ifade ederek, ?Kurum ve kuruluşlarımız seferber olmuş durumda. Ailemizin beklentisine cevap vermek için gece gündüz çırpınılıyor? diye konuştu.

Vali Şehmus Günaydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 18 yaşındaki Serkan Turan Timurbuğa´nın ailesiyle de görüşerek teskin etmeye çalıştılar.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti