SERVİSÇİLER KOOPERATİFİ

SERVİSÇİLER KOOPERATİFİ

P PLAKALI SERVİSÇİLERİ ÇATISI ALTINDA TOPLADI ?

İlimizde faaliyet gösteren ? P Plakalı´ servisçiler güçlerini birleştirerek kurdukları S.S. Kayseri Servisçiler Kooperatifi´ni hizmete açtılar? Kooperatif çatısı altında ortak faaliyet yürütme kararı alan P Plaka servisçileri adına haber ekibimize değerlendirmede bulunan Kayseri Servisçiler Kooperatifi Başkanı Aydın Kurtboğan ?Daha güzel hizmetler için bütün esnafımızı Kayseri Servisçiler Kooperatifine bekliyoruz? diyerek meslektaşlarına bize omuz verin çağrısında bulundu?
P plakalı servisçi esnafını tek çatı altında toplayarak güç birliği yapmayı hedefleyen Kayseri Servisçiler Kooperatifi hizmete başladı?
Kooperatifin çalışma prensipleri ve hedefleri konusunda haber ekibimize bilgiler veren Kayseri Servisçiler Kooperatifi Başkanı Aydın Kurtboğan, ?Organize Sanayi Bölgesi ve Mimarsinan Sanayi Bölgesi´nde çalışan ve belediyeden bize verilen P plakalı servisçilerimiz bugün kendi yerlerine kavuştu. Bundan sonra fabrika çalışanlarımıza ve servisçilerimize daha güzel bir hizmet sunmayı planlıyoruz ve başaracağız. Burası bireysel esnafımızın kendi yeridir. Burada herkes ortaktır ve herkes hisse sahibidir? değerlendirmesinde bulundu?.
Kooperatif Başkanı Kurtboğan sözlerinin sonunda meslektaşlarına seslenip onları kooperatifleri çatısı altında faaliyetlerini sürdürmeye devam ederek ?Daha güzel hizmetler için bütün esnafımızı Kayseri Servisçiler Kooperatifine bekliyoruz. Bizim can damarlarımızın olan yakıt alımlarında ki iskontolarımızı bütün esnafımıza yansıtmayı hedefliyoruz. Trafik sigortalarımızı da daha uygun fiyatlara yaptırarak esnafımıza yansıtacağız? dedi?

HABER : R. ÖZTEMİR



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ