SEZONUN İLK HEYECANI KADİR HAS´TA

SEZONUN İLK HEYECANI KADİR HAS´TA

KAYSERİSPOR RESMEN GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

Süper Lig´de sezonun ilk hafta karşılaşmasında Kayserispor, sahasında Antalyaspor´u konuk edecek. Karşılaşma hazırlıkları son yapılan antrenman ile tamamlanırken, mücadele Kadir Has Stadyumu´nda saat 21.45´te başlayacak.

Süper Lig´de 2018-2019 sezonu ilk hafta karşılaşmaları ile başladı. İlk hafta mücadelesinde Kayserispor, aynı zamanda haftanın kapanış maçında Antalyaspor´u konuk edecek. Kayserispor-Antalyaspor karşılaşması Kadir Has Stadyumu´nda bugün saat 21.45´te başlayacak.

Antalyaspor karşılaşması ile sezonun ilk heyecanını yaşayacak olan Kayserispor, son idmanını ise kulüp tesislerinde yapılan akşam antrenmanı ile tamamladı. Maç saatini bekleyen Kayserispor´da muhtemel ilk 11 ise şöyle; Lung- Lopes, Sapunaru, Kana-Bıyık, Sakıb, Mensah, Rotman, Deniz, Chery, Varela ve Umut. Sarı-kırmızılılarda sakat oyuncu bulunmuyor.

Öte yandan hakem Hüseyin Göçek2in yöneteceği zorlu karşılaşmanın bilet fiyatları ise şöyle; Batı Alt Tribünü 40 TL, Doğu Alt Tribünü 25 TL, Doğu Üst Tribünü 20 TL, Kuzey Üst Tribinü 15 TL, Misafir Tribünü: (İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından karar gereği deplasman tribünü açılmayacak).

Rakip Antalyaspor´da ise tek hedef olarak galibiyet belirlendi. Antalya temsilcisinde sahaya çıkacak muhtemel ilk 11 ise Boffin- Nazım, Celustka, Diego, Musa, Charles, Hakan, Maicon, Vainquer, Danilo ve Doukara´dan oluşacak. Antalyaspor´un kadrosunda Zeki ise sakatlığı nedeniyle sahada olamayacak.

Haber: Murat Turp



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı