SGK İL MÜDÜRLÜĞÜ

SGK İL MÜDÜRLÜĞÜ

YENİ HİZMET BİNASINA TAŞINMAK İÇİN GÜN SAYIYOR

Halen yapımı devam eden Kayseri Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü hizmet binasında sona gelindi. Yeni hizmet binasına taşınmak için gün sayan İl Müdürü Bilal Doğan çok yakında tamamlanacak olan binada incelemelerde bulundu?.
İl Müdürü Bilal Doğan, Kayseri Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünün yanı sıra Melikgazi Sosyal Güvenlik Merkezi, Kocasinan Sosyal Güvenlik Merkezi, Talas Sosyal Güvenlik Merkezi, Mali Hizmetler Sosyal Güvenlik Merkezi, Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezinin aynı çatı altında hizmet vereceği Talas yolu üzerindeki hizmet binasında incelemelerde bulundu.
İnceleme sonrası bir değerlendirmede bulunan İl Müdürü Doğan şunları kaydetti??Hizmet Binamız yapımında artık sona geldik. İnşallah vizyon sahibi Kayseri´ye, Kayserili hemşehrilerimize yakışan çok modern bir hizmet binasına kavuşmanın heyecanını yaşıyoruz. Kayserimizin vitrinine çok güzel bir hizmet binası sunmanın gururunu da yaşıyoruz aynı zamanda. İlçelerimizin çehresini değiştirmeye namzet bu hizmet binaları ile ilgili kamuoyundan oldukça güzel geri bildirimler aldık. Umuyorum bu hizmet binamız da çok hayırlı hizmetlere vesile olacaktır. Ben size biraz binamızın özelliklerinden bahsetmek istiyorum. Hizmet binamız modern sistemlerle inşa edilmiş olup ?Akıllı Bina´ diye tabir edilen binalardandır. Yaklaşık 23.000 metre kare kullanım alanına sahip binamız toplam 6 kattır. Binamızın konumlandığı yer itibariyle kuzey cephesinden 6 kat görülürken ön cephe yani güneyi ise iki kattır. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığının yeni mimari konseptine göre dizayn edilen binamızın dış görünümü umuyorum Kayserimize vitrin olacak görünümdedir. Çevre ilçeler hariç tüm Sosyal Güvenlik Merkezlerimizin bir çatı altında birleştirilmesi ile vatandaşlarımızın artık Merkezler arasında bir işlem için gidip gelmesine son vereceğiz. Ulaşım olanakları bakımından gayet iyi konumlandırılan hizmet binamız vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Şuan hizmet binamızın teslimi ile ilgili prosüdürel sürecin bitmesini bekliyoruz. Kesin olmamakla birlikte tahmini olarak 2016 haziran ayı sonuna kadar taşınma işlemini bitirip burada hizmet vermeye başlayacağız inşallah?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

ERÜ Çocuk Nörolojisi Bilim Dalı’na EMG Cihazı Bağışladı

Nöroloji Uzmanı Dr. Handan Bilgin: “Epilepsi hastalığı tedavi edilebilir”

Tıpkıbasım Mushaflar Sergisi'ne hayran kaldı

Uzman diyetisyenden “ramazanda beslenme” önerileri

Her 7 kişiden biri böbrek hastası

Robotik cerrahi ve yapay zeka ile diz ve kalça kireçlenmesi olan daha hızlı iyileşiyor

4 cilt tipine özel 4 bakım önerisi

Psikiyatriste gitmekten korkmayın

"Ölüm sebepleri içerisinde kanser ikinci sırada"

Sarıoğlan’da sağlık hizmetleri yerinde değerlendirildi

Rahim ağzı kanseri önlenebilir

Vitamin deposu, turp

Epilepsi hastaları kışın uyku düzenine dikkat: Nöbeti tetikleyebilir

Kayseri Şehir Hastanesi'nde kent nüfusunun 2.5 katı hasta tedavi edildi

Artan grip vakalarına "maske" önerisi

Tulum peyniri şifa kaynağı