SGK İL MÜDÜRÜ HASGÜL

SGK İL MÜDÜRÜ HASGÜL

?VATANDAŞ HİZMET BİNAMIZA ULAŞMAKTA ZORLANIYOR?

Hizmet kalitesini artırmak ve vatandaşa daha çağdaş mekanlarda hizmet vermek maksadı ile Talas Bulvarı üzerindeki yeni hizmet binasına taşınan Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hacı Ali Hasgül vatandaşların kendilerine ulaşmakta zorluk çektiklerini ifade ederek ? Hizmet binamızın önünde otobüs durağı olmaması nedeni ile ilimiz sakinlerinin uzun mesafe yürümesi gerekiyor. Bu durum vatandaşların canını sıkarken, bina önünde kavşak olması nedeni ile kendi aracı ile gelenlerde bir kilometre ileriden dönüp gelmek zorunda kalıyorlar? ifadesini kullanarak Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden soruna çözüm getirmelerini istedi?
Yaz başında Talas Bulvarı üzerinde konuşlu yeni hizmet binasına taşınan Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hacı Ali Hasgül kurumlarından hizmet almak veya resmi işlemlerin yaptırmak isteyen vatandaşlar kuruma ulaşmak ta zorluk çektiklerini açıkladı? Haber ekibimiz aracılığı ile bu sorunu ilgililere duyurmak İl Müdürü Hasgül yazılı ve sözlü olarak mağduriyetlerini ilgili makamlar neznin de dile getirdiklerini vurgulayarak çözüm beklediklerin altını çizdi?.
Hasgül sözlerinin devamında hizmet binasına ulaşımda yaşanana sıkıntıyı ayrıntıları ile dile getirerek yetkilerden çözüm beklediklerinin altını çizerek şöyle konuştu?.? SGK´ya gelmek isteyen vatandaşlar şehir içi ulaşım araçlarını tercih ediyorsa iki seçenekleri var. Kurum önünden halk otobüsleri ve tramvay geçiyor. Ancak, her iki ulaşım aracıyla da gelseniz bir müddet yürümeniz gerekiyor. Erciyes Üniversitesi 3. Kapı ve Göğüs Hastalıkları Hastanesi arasına milyon dolarlar harcanarak yaptırılan hizmet binası önüne belediye otobüs durağı yapılması planlar içerisine alınmamış. Hal böyle olunca, otobüs ve tramvay yolculuğundan sonra SGK hizmet binasına gelmek için ERÜ 3. Kapı ve Göğüs hastanesi karşısında bulunan duraklarda inmeniz durumunda her iki taraftan da ancak 400 metre yürüyerek binaya ulaşabiliyorsunuz. İl Müdürlüğü önünde otobüs ve tramvay durağı olmadığı için vatandaşlar dönüşte de aynı yolu kat etmek zorunda kalıyorlar? Kendi özel otonuzla gelmek isteseniz bile Talas Bulvarını yol boyunca bölen tramvay yolu nedeniyle sol tarafta kalan SGK binasına girmek için Talas ilçesi girişindeki kavşağa kadar çıkarak 600 metre kadar geri gelmeniz gerekiyor.Bütün bu tablo vatandaşı canından bezdiriyor,onlarda can sıkıntılarını bizden çıkartıyorlar? Yaşanan diyaloglar hedeflediğimiz hizmet kalitesini yakalamamızı engelliyor..?
HABER: C.ÜSTEN



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor