BAŞKAN GÜLCÜOĞLU, SICAK ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

BAŞKAN GÜLCÜOĞLU, SICAK ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Nurettin Baydemir Caddesi´nde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Çalışanlarla sohbet eden Başkan Gülcüoğlu personele tatlı ikramında bulunarak harcadıkları yoğun mesai ve emeklerinden ötürü şükranlarını sunup ?Alt ve üst yapı olmak üzere yoğun bir hizmet dönemi içindeyiz. Bu dönemde bazı aksaklıklar yaşanabiliyor vatandaşımız sabrediyor, dua ediyor. Bizlerde gayretli bir şekilde çalışıyoruz. Sıcak havada sizlerde emeğinizi esirgemiyorsunuz, öncelikle sabır ve duaları için vatandaşlarımıza, bu hizmetlerin buraya gelmesini sağlayan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve personeline, meclis üyelerimize ve belediyemizin her bir biriminde çalışan mesai arkadaşım sizlere çok teşekkür ediyorum. Memleketimize hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin? değerlendirmesinde bulundu?

Yapılan planlamalar doğrultusunda altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklar kent kimliğine yakışır hale getirildiğini belirten Başkan Şinasi Gülcüoğlu, planlamalar doğrultusunda ilçe genelinde Bünyan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi ekiplerince ana arterlerde sıcak asfalt çalışmalarının süreceğini ifade ederek ?Hemşehrilerimize layık olmak onların yaşamlarını kolaylaştırmak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hemşehrilerimiz için birçok alanda hizmet ürettik ve üretmeye de devam ediyoruz. Ana Arterlerde devam eden asfalt çalışmalarının yanı sıra ilçe genelinde kilitli parke, yaya kaldırımı yapım çalışmaları da devam ediyor. Bizler mahallelerde yaptığımız yol çalışmalarıyla ara sokaklar da dâhil bozuk yol kalmamasına özen gösteriyoruz. Bu alandaki faaliyetlerimiz sezon boyunca devam ederek yılsonunda farklı bir Bünyan sunacağız? diye konuştu. 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor