SICAK HAVA EYLÜL AYINDA DA DEVAM EDECEK

SICAK HAVA EYLÜL AYINDA DA DEVAM EDECEK

Meteoroloji Bölge Müdürü Yılmaz: ? Önemli bir sıcaklık artışı yok, bu hafta genellikle 30-32 derece civarında sıcaklıklar ölçmeye devam edeceğiz?

Meteoroloji Bölge Müdürü Mustafa Yılmaz haber ekibimize yaptığı haftalık hava durumu değerlendirmesinde; Ağustos ayında görülen yüksek hava sıcaklıklarının Eylül ayında da benzer şekilde devam edeceğinin altını çizerek ? Önemli bir sıcaklık artışı yok, bu hafta genellikle 30-32 derece civarında sıcaklıklar ölçmeye devam edeceğiz? ifadesini kullandı.

Meteoroloji Bölge Müdürü Mustafa Yılmaz haber ekibimize yaptığı haftalık hava durumu değerlendirmesinde; hava sıcaklıklarının  mevsim normallerinin biraz üzerinde 30-32 derece civarlarında seyredeceğine dikkat çekerken şu değerlendirmelerde bulundu.?Eylül ayının ilk haftasına da Ağustos ayında gördüğümüz havalara benzer bir şekilde başladık. Ağustos ayını kısaca özetleyecek olursak mevsim normalleri civarında sıcaklıkları ölçtüğümüz bir Ağustos ayını geride bıraktık. Sadece ağustos ayının ortasında dört günlük süreçte sıcak hava dalgasıyla karşılaştık ve normallerin üzerinde 40 dereceleri bulan sıcaklıkları ölçtük. Genel olarak Ağustos ayı normalleri civarında geçti ve yağış açısından da iki günlük bir yağışımız oldu. Normalde 4 kilogram olan ağustos ayı yağışları bu sene berte kareye 12 kilogram olarak yağdı. Eylül ayına da benzer şekilde sıcaklıkların devam edeceği şekilde başladık. Normallerin bir miktar üzerinde bu sıcaklıklar ancak önemli bir sıcaklık artışı yok. Genellikle 30-32 derece civarında sıcaklıklar ölçmeyi devam edeceğiz. Uzun yıllar eylül ayı ortalamalarımız 29 derece civarının bir miktar üzerinde sıcaklıkları ölçeceğiz ancak ifade ettiğim gibi çok önemli bir sıcaklık hava dalgası yok. Bir haftalık beklentilerimizde önemli bir yağış da olmayacak. Sadece Cuma günü ilimizin güney kesiminde Erciyes Dağı civarlarında kısa süreli mevsime uygun ve kısa süreli yağışlar olacaktır. Ancak kent ve ilçe merkezlerimizde önemli bir yağış olmayacaktır. ?



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor