SİGARA İÇİN POMPACIYI ÖLDÜRÜP SOYGUN YAPTILAR

SİGARA İÇİN POMPACIYI ÖLDÜRÜP SOYGUN YAPTILAR

KAR MASKELİ CİNAYET 4 YIL SONRA AYDINLATILDI

Kayseri´nin İncesu ilçesinde 2014 yılında akaryakıt istasyonunda meydana gelen cinayetle ilgili İl Jandarma Komutanlığı´na bağlı özel ekibin yaptığı çalışma sonucu 2´si kadın 7 kişi gözaltına alınırken, 4 yıl sonra aydınlatılan faili meçhul olayda şahısların cinayeti sigara için işlediği ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, 10 Ocak 2014 tarihinde Kayseri - Adana karayolu üzeri İncesu ilçesi civarında bulunan bir akaryakıt istasyonunda gece saatlerinde meydana gelen olayda kar maskeleriyle istasyona gelen kimliği belirsiz şahıslar, pompacı olarak görev yapan 48 yaşındaki Selami Çakır´ı bıçaklayarak öldürdükten sonra kayıplara karıştı. 4 yıl sonra İl Jandarma Komutanlığı dosyayı ele alarak faillerin bulunması için özel ekip kurdu. Yaklaşık 6 aylık çalışma sonucu dedektifler, kamera kayıtları ve teknik takip sonucu olayla ilgili olarak O.Ç., Y.B., M.Ç., Ö.B., R.A. ile S.Ç. ve A.Ö. isimli kadın şahısları eş zamanlı düzenledikleri operasyonla gözaltına aldı. Şahısların sorgularında suçlarını itiraf ettikleri öğrenildi. Gözaltına alınan şahıslar, jandarmadaki işlemlerin tamamlanmasının ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

POMPACIYI ÖLDÜRDÜKTEN SONRA SİGARA ÇALDILAR

Öte yandan, cinayet anı da saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Gece saatlerinde akaryakıt istasyonuna gelen kar maskeli şahıslar, o sırada tek çalışan Selami Çakır´ı fark etti. Şahısların Çakır´ı defalarca bıçaklaması güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Kameralara ayrıca Çakır´ı öldüren şahısların istasyondan sigara çalarak kayıplara karışması da yansıdı.

Çocuklarını okutmak için Kayseri´ye gelmiş

Cinayete kurban giden Selami Çakır´ın Giresun´da emekli olduktan sonra üniversite okuyan çocuklarını okutmak için Kayseri´ye geldiği, benzin istasyonunda yaklaşık 2 hafta çalıştığı öğrenildi.

ÖZEL EKİP FAİLİ MEÇHUL CİNAYETLERİ ÇÖZMEYE DEVAM EDİYOR

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı´na bağlı kurulan özel ekip faili meçhul cinayetleri çözmeye devam ediyor. Ekipler tarafından kısa süre önce de Felahiye ilçesinde 2012 yılında 82 yaşındaki Pembe Boraze´nin baltayla öldürülüp boğazının kesilmesi olayı aydınlatılarak failler adalete teslim edilmişti.


Haber Kaynak : İHA

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı

5 DEAŞ’lı yakalandı

Çalıntı otomobilden uyuşturucu ele geçirildi

Yabancı uyruklu şahsı bıçaklayarak öldürdü

işçi servisi tarlaya girdi: 1 ölü, 5 yaralı

Torbacılara 52 personelle şafak operasyonu

3 kişinin öldürüldüğü olayın davasına devam edildi

Koltuğun arkasında yakalandı

102 polis ile operasyon: 13 gözaltı

32 yıl hapis cezası bulunan firari şahıs yakalandı

Aranan şahıs polisten kaçamadı

Ağacı söken 4 kişiye ceza

Kendini asarak yaşamına son verdi

19 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan hırsız çatıda yakalandı

Kayseri’de çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs yakalandı

Kayseri'de tarihi eser operasyonu: haç motifli anahtar ele geçirildi