SİGORTA CİNİ´NİN KAYSERİ MAĞAZASI

SİGORTA CİNİ´NİN KAYSERİ MAĞAZASI

ADRES DEĞİŞTİREREK BÜYÜMESİNİ SÜRDÜRÜYOR

Klasikleşmiş sigortacılık anlayışının dışında bir perakende zinciri olarak hizmet veren Sigorta Cini, 2015 yılında açtığı Kayseri Mağazası´nı müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için Fevzi Çakmak Mahallesi Sivas Bulvarı Seçkin Apt. No: 91/ D adresine taşıdı?

Yeni adresinde müşterilerinin ihtiyaçlarına en uygun sigorta ürününü, bünyesinde bulunan 20 sigorta şirketi aracılığıyla karşılaştırmalı olarak sunan Sigorta Cini, Sivas Caddesi´ndeki yeni mağazasında başarılarına yenilerini eklemeye devam edecek.

Her ailenin hayatında beklenmedik olaylara karşı güvence altında olması gerektiğine inanan Sigorta Cini, sağladığı karşılaştırmalı tekliflerle müşterilerine en uygun olan seçeneklerini sunuyor.

Sivas Caddesi´ndeki yeni mağazalarını törenle ilimiz sakinlerinin hizmetine sunan Sigorta Cini yepyeni bir başlangıçla portföyünü geliştirmeyi hedeflerken açılış törenine Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Aydınlı, Sigorta Cini Satıştan Sorumlu Grup Müdürü Fulya Argat, Sigorta Cini Kayseri Mağaza Müdürü Demet Kızılkaya iştirak etti?

Hizmet ağını genişleterek büyümeye devam ettiklerini vurgulayan Sigorta Cini Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Aydınlı gazetemize yaptığı değerlendirmede:  ?Adım Erdem Aydınlı, Sigorta Cini´nin Yönetim Kurulu üyesi ve Genel Müdür Vekiliyim. Sigorta Cini uluslar arası bir şirket grubu olan NN Grubu´nun Türkiye´deki yatırımlarından bir tanesidir. Bir başka yatırımımız NN Hayat Emeklilik. Sigorta Cini ise, sigorta aracılığı faaliyetinde bulunuyor, dolayısıyla bütün sigorta ürünleri için, kasko trafik ürünleri, ferdi kaza ürünleri, konut sigortaları, kurumsal sigortalar. Bütün bu sigorta ürünlerinin sunulduğu bir sigorta mağazacılığı konsepti. Bu konsept çerçevesinde de 20´den fazla şirketin ürünlerini müşterilerine Türkiye´nin 14 ilinde 35 sigorta mağazasıyla sunmakta. Bünyemizde 20 tane sigorta şirketi var, dolayısıyla her müşterimizin ihtiyacına yönelik uygun sigorta ürününü ve uygun sigorta fiyatını bulmak için kullandığımız bir yazılımımız var. Müşteriler bizim mağazalarımıza geldikleri zaman araçlarının bilgilerini bir kere verdiklerinde, tüm şirketlerin ürünlerin detaylarını ve fiyatlarını karşılaştırmalı olarak bir sayfa halinde alabiliyorlar. Dolayısıyla kendi ihtiyaçlarına uygun, kendi tercihlerine uygun, kendi bütçelerine uygun sigortaları seçip bunları mağazalarımızdan edinebiliyorlar. Bununla birlikte tabi bizim sigorta ile ilgili, sadece sigorta ile özelleşmiş bir konsept olmamızdan dolayı sigorta ile bilgi birikimimiz de çok yüksek. Dolayısıyla Türkiye´de genel olarak sadece kasko sigortası, trafik sigortası gibi ürünlerde bir ailenin ihtiyaç duyabileceği konut sigortası, sağlık sigortaları, belki geleceğine birikim yapmak isteyeceği birikimli sigortalar ya da bireysel emeklilik sözleşmeleri gibi diğer sigorta ürünleri ile ilgili ihtiyaçları da belirleyip bu ihtiyaçlara yönelik ürünleri de sunabiliyoruz. Dolayısıyla bizim sigorta mağazalarımız, sigorta ile ilgili herhangi bir sorusu olan bir ürünü bilmek, öğrenmek isteyen, neden ihtiyaç duyduğunu, bunu nereden ne şartlarla alabileceğini öğrenmek isteyen bütün müşterilerimiz için de aslında ücretsiz bir sigorta danışmanlığı hizmeti sunuyoruz. Tüm müşterilerimiz gelip mağazamızdan istedikleri herhangi bir sigorta ürünü ile ilgili bilgi ve fiyat alabilirler.

Bizim Kayseri´deki mağazamızda 4 tane arkadaşımız bizimle birlikte çalışıyor. Tüm Türkiye´ye baktığımızda mağazalarımızda 80-90 civarında arkadaşımız var, Genel Müdürlük dahil 180 kişilik bir kadromuz var. Sigorta Cini olarak içinde bulunduğumuz yerlerde, şehirlerde, mağaza açmayı düşündüğümüz yerlerde, orada daha önce belli bir bilinirliğe gelmiş, sigortacılık işinde belirli bir deneyim edinmiş, işini büyütmek isteyen, sigortacılık işini bir adım öne götürmek isteyen yerel acente arkadaşlarımız ile işbirliği yapıyoruz. Bu işbirliği çerçevesinde bu arkadaşlarımızı alıp mağazalarımızda çalışmaya davet ediyoruz ve bunun karşılığında da bir fırsatlar bütünü sağlıyoruz onlara. Bunların içinde en önemlisi tabi ki bizim lokasyon olarak bir marka çerçevesinde bir konsept çerçevesinde kurduğumuz mağazalarımız. Bununla birlikte de 20 tane sigorta şirketinin ürünlerini müşterilerine ürünlerini sunma imkanı ve bunu da az önce söylediğim karşılaştırma yapan yazılım üzerinden sunma imkanı işin içine giriyor.  Tabi bunun yanında lokal pazarlama faaliyetleri işin içine giriyor, bizim onunla karşılaştırma hizmetimiz var. Sigortacılık için bizim sitemiz, Türkiye´de en çok ziyaret edilen üçüncü web sitesi. Buraya gelen müşterilerimizi lokal olarak bu arkadaşlarımıza yönlendiriyoruz.

Biz Sigorta Cini olarak bugün itibariyle işini sevgiyle yapan, işini büyütmeyi ve geliştirmeyi hedefleyen ama bunu yapmak istediğinde önüne çeşitli zorluklar çıkan girişimci ruhlu acenteler için bir imkan paketi sunuyoruz. Belirli bir bölgede bilinirliği olan, belli bir müşteri tabanına ulaşmış acentelerin bir sonraki adımı atmaları ve işlerini büyütmeleri, daha fazla müşteriye ulaşmaları ve ulaştıkları bu müşterilerdeki satış dönüşümünü arttırmaları için onlara çok önemli destekler sağlıyoruz. Bunların en başında da müşteri kazanımı noktasında açtığımız mağazalarımız var. Halihazırda 35 mağazamız bulunuyor, yeni mağazalar açmaya devam edeceğiz. Modern bir konsept çerçevesinde tüm mağazalarımıza uyguladığımız yapı çerçevesinde cadde seviyesinde mağazalar açıyoruz. Bununla birlikte lokal ya da Türkiye genelinde müşteri kazanmaya yönelik faaliyetlerimiz, kampanyalarımız, reklam çalışmalarımız ve aktivitelerimiz söz konusu.? ifadesini kullandı?

Sigorta Cini Kayseri Şube Müdürü Demet Kızılkaya ise: ?2007´den beri sigortacılık sektöründeyim. 2016 senesinde de Sigorta Cini ailesine katıldım. Sigorta sektörü çok canlı bir sektör, küçük bir acente iken çok büyük işler yapamıyordum, büyük işler yapmak peşindeydim, dolayısıyla Sigorta Cini´nin gücünü arkama almak istedim. İyi ki de bu aileye mensubum. Buraya başladıktan sonra kurumsal işlerde ya da flo işlerde daha spesifik grupta kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. Artık 20 şirketle çalışıyorum, müşterilerime alternatifli teklifler sunabiliyorum. Tabi müşteriler de bizimle birlikte bunun konforunu yaşıyor, herkesi bekliyorum. ? şeklinde konuştu?

Sigorta Cini Mağazaları´nda, müşterilerine aynı çatı altında; AK Sigorta, Allianz, AXA Sigorta Anadolu Sigorta, Doğa Sigorta, ERGO, Groupama, HDI Sigorta, Mapfre Sigorta, Sompo Japan, Acıbadem Sigorta, Quick Sigorta, Güneş Sigorta, Koru Sigorta, Unico Sigorta, Orient Sigorta, Dubai Starr Sigorta, Türk Nippon Sigorta ve Ray Sigorta ile NN Hayat ve Emeklilik´in tekliflerine karşılaştırmalı olarak ulaşma imkânı sunuluyor.



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ