SİHİRLİ YUMURTADAN SÜRPRİZ ÇIKTI

SİHİRLİ YUMURTADAN SÜRPRİZ ÇIKTI

Kayseri'de kardeşiyle beraber hediyelik eşya dükkanı işleten, işletmeci Ersan Doğan sihirli yumurtanın müşteriler tarafından büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Sivas Caddesi üzerinde bulunan hediyelik eşya dükkanını işleten Doğan, dükkanında bulunan en dikkat çekici ürünün sihirli yumurta olduğunu ifade etti. Yumurtanın içinde GDO’suyla oynanmış tohum olduğunu belirten Doğan, içinde bulunan toprak ve tohuma her gün belli miktarda su verildiğinde sarmaşık bir bitkiye dönüştüğünü ve bununda müşteriler tarafından büyük ilgi ve heyecan uyandırdığını söyledi.
Yapraklarında ‘seni seviyorum’ yazısı çıktığını ve yumurtanın nasıl çok özel bir hediyeye dönüştüğünü anlatan Doğan, “Sihirli yumurtanın baş kısmını, rafadan yumurta kırar gibi kırıyoruz, daha sonra içine çeyrek çay bardağında ılık su döküyoruz. 3 ila 15 gün arası içinde yumurtadan bir fide çıkıyor. Daha sonra bu fide biraz daha büyüyor ve yapraklarını açıyor. Yalnız bu bildiğimiz diğer bitki yapraklarından biraz farklı. Çünkü bu bitkinin yapraklarının altında yazı yazıyor. Örneğin; seni seviyorum yazıyor” diye konuştu.
Daha çok sevgililer tarafından ilgi gördüğünü söyleyen Doğan, “Çok şık ve güzel bir ürün. Daha çok sevgililer birbirlerine alternatif hediye olarak alıyor. Büyülü güzel bir şey. Çünkü, biz insanlara bu hediyeyi verirken şu şekilde sunuyoruz. Bu hediyeyi alın ve kız arkadaşınıza verin. İçinden ne çıkacağını söylemeyin diyoruz. Daha sonra bu çiçek büyüdüğünde, içinden fide çıktığı anda seni seviyorum yazısı beliriyor ve o anda yüzündeki güzel ifade her şeye değer bizce. İnsanlar ilk gördükleri zaman çok hoşlarına gidiyor çok farklı olarak görüyorlar ve arkadaşlarına hediye olarak verdiğinizde onlarda geliyor. Bu şekilde sirkülasyon oluyor. Bu sihirli yumurta sayesinde küçük insanlar büyük işler yapıyor” şeklinde konuştu.
Ürünün direk Çin'den geldiğini ve ürünü yaklaşık üç yıldır sattığını belirten Doğan, sihirli yumurtanın fiyatının 10 lira olduğunu belirtti.

 



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor