SİVAS MESAİSİ YENİDEN BAŞLADI

SİVAS MESAİSİ YENİDEN BAŞLADI

SİVASSPOR-KAYSERİSPOR MAÇI; PAZAR GÜNÜ


Türkiye Kupası ilk maçında Konyaspor´a konuk olan ve 1-0 mağlup olan Kayserispor, Kayseri´ye döndü ve hafta sonu deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarına başladı.
Kayserispor, Türkiye Kupası maçının ardından Kayseri´ye döndü. Hafta sonu Sivasspor´a konuk olacak olan sarı-kırmızılı ekip kulüp tesislerinde, Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde ilk antrenmanını yaptı. Konya maçında oynayan futbolcular yenileme antrenmanı yaparken, diğer oyuncular ise pas ve şut çalışması yaptı.
Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas şöyle konuştu: ?Sivasspor bizim için yenilmesi gereken güçlü bir rakip. Bizim öncelikli hedefimiz lig. Sivasspor maçı bizim için sezonun final maçı. Her iki takım açısından da çok zor bir maç. Hazırlıklarımızı en üst seviyede sürdürüyoruz. Evimizde oynadığımız, Akhisar Belediye maçının ardından oyuncularımın kendilerine güvenleri daha da arttı. Sivasspor maçını da kazanarak, ilk yarının son haftasına daha umutlu gireriz. Ben oyuncularıma güveniyorum. Sivas´tan istediğimiz alıp döneceğiz.?
Sivasspor-Kayserispor maçı, pazar günü Sivas 4 Eylül Stadyumu´nda oynanacak. Saat 13.00´da başlayacak olan karşılaşmayı hakem Suat Arslanboğa yönetecek.



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı