Sivas Maçında geri sayım

Sivas Maçında geri sayım

Kayserispor, 190 Milyon TL harcayabilecek

Süper Lig’de sezonun ilk yarısının son maçında evinde Sivasspor ile karşı karşıya gelecek olan Yukatel Kayserispor’da tüm hazırlıklarını yapan futbolcular maça odaklanmış bir şekilde beklerken, yönetimde federasyon tarafından açıklanan harcama limitleri karşısında ne yapacağını düşünmeye başladı.

Süper Lig’de bu hafta mini bir derbi yaşanacak. İki Anadolu takımının karşı karşıya geleceği maçta galibiyet için hafta başından bu yana çalışmalarını sürdüren ilimiz temsilcisi Yukatel Kayserispor’da futbolcuların moralleri yüksek. 

Karşılaşma öncesinde tüm hazırlıkların yapıldığını belirten Teknik Direktör Çağdaş Atan takım olarak galibiyete inandıklarını ve bunu taraftar önünde gerçekleştirmek içinde ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. 12.adam olarak taraftara büyük iş düştüğünü belirten Atan, “Tribünlerde taraftarımızın bizi 90 dakika boyunca desteklemesini istiyorum. Son haftalardaki yaşadığımız kayıpların telafisi olacak bir maça çıkacağız” dedi.

Yukatel Kayserispor’da yöneticiler de bir taraftan Sivas maçı için son hazırlıklarını yaparken diğer yandan federasyon tarafından açıklanan harcama limitleri hakkında da düşünmeye başladılar. Mevcutta transfer yasağı olan sarı-kırmızlılarında bu durumun sezon sonunda üstünden gelmek ve takıma bazı takviyeler yapmak için girişim yapıp yapmayacakları ise şimdiden taraftarın merak ettiği tek soru oldu. Federasyon tarafından yapılan açıklamaya göre temsilcimizin 2022-2023 Sezonu Süper Lig harcama limiti yüzde 40’lık sapma oranı ile 190 milyon 855 Bin TL olarak belirlendi. 

Diğer yandan karşılaşmanın hakemi ise Arda Kardeşler olarak Merkez Hakem Kurulu tarafından açıklandı.

Haber: Mustafa Gürbüz



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’