SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI TEKSES OLDU!

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI TEKSES OLDU!

?KUDÜS BİZİMDİR BİZİM KALACAK? DİYE HAYKIRDI

İlimizde faaliyet  gösteren  24 Sivil  Toplum Kuruluşu Temsilcisi Cumhuriyet Meydanı´nda  bir araya gelerek  İsrail´i lanetledi?  ABD´nin Büyükelçiliğini Kudüs´e taşıyacağı yönündeki açıklaması  ve İsrail´in Kudüs´ü  başken yapma emellerine?Kudüs Bizimdir, Bizim Kaşlacak? sloganları ile  protesto eden  protestocu grup adına konuşan Salih Kalkan ümmetin prangalardan kurtulması ve  Filistin´in özgürlüğüne kavuşması aynı çizgiye gelmiştir? değerlendirmesinde  bulundu?.

İlimizde faaliyet  gösteren  24 Sivil  Toplum Kuruluşu Temsilcisi Cumhuriyet Meydanı´nda  bir araya gelerek  İsrail´i lanetledi?  Öğle namazı sonrası Bürüngüz  Camii önünde toplanan Sivil Toplum Kuruluşu  Temsilcileri  İşgalci - Siyonist İsrail Hükümetinin  Amerikan  Hükümetini´nide arkasına alarak  Kudüs´ü başken yapma emellerine dur denilmesi gerektiğini  vurgulayarak hazırladıkları pankartlar ve sloganlarla  İsrail´i protesto ettiler.                              

´Kudüs Bizimdir´ başlığı altında gerçekleştirilen  protesto eylemindeSTK´lar adına konuşan Salih Kalkan, bir yandan gönül coğrafyasına ölümler yağdırılırken bir yandan da kutsallar çiğnenerek topraklara el uzatıldığını vurgulayarak şunları kaydetti? "Her geçen gün İslam coğrafyası, küresel sömürü düzeninin kıskacında kan gölüne çevrilmektedir. Dün kendini muasır medeniyetler seviyesinde gören Avrupa´nın merkezinde Bosna´da yaşanan soykırım hafızalarımızda taze iken, Suriye´de her gün insanlık dramı yaşanırken, Arakan´da naklen soykırımlarda kimyasal silahlarla masum çocuklar ve kadınlar katledilirken, milyonlarca insan yerinden yurdundan ayrılmak durumunda kalmıştır. Silahların menşei dünyanın kan emici vampirleri olan sömürgeci ülkeler arasında değişirken, ölenlerin hep savunmasız Müslüman olduğu açık bir şekilde görülmektedir. Bir yandan gönül coğrafyamıza ölümler yağdırılırken bir yandan da kutsallarımız çiğnenip topraklarımıza el uzatılmaktadır. Hadsizliğin, saldırganlığın ve hukuksuzluğun geldiği son nokta olarak Siyonizm, bu devirdeki kullanışlı piyonu Trump aracılığıyla ilk kıblemiz Kudüs´ümüzü işgalci İsrail Siyonist emelleri doğrultusunda ´başkent´ ilan etme cüretinde bulunmuştur. İlk kıblemizin bulunduğu Filistin, 1948 yılından beri yüzlerce yıllık büyük İsrail projesi çerçevesinde adım adım işgal altına alınmıştır. TV´lerde naklen Müslüman semtleri bombalanırken masum kadınları, erkekleri, çocukları dünyanın gözü önünde cami avlusunda katledilirken, bunu yapan işgalci güruhu şımarıklıkla nitelendirip şirin göstermeyi alçaklık olarak nitelendiriyoruz"   

İsrail  protestosu Nevşehir, Kırşehir ve Niğde´de de Sivil Toplum Kuruluşları  tarafından protesto edildi?

HABER:   C.ÜSTEN



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"