SİYASİLERDEN

SİYASİLERDEN

CEMİYET´E ZİYARET

11 Mayıs´ta gerçekleştirilen Genel Kurul ile 3. Kez Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı´na seçilen Veli Altınkaya tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor? Siyaset arenasından konuklarını ağırlayan Başkan Altınkaya İyi Parti Milletvekili Adayı Dursun Ataş , Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Çetin Arık ve İl Yönetimi, AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i ağırladı?

11 Mayıs´ta gerçekleştirilen Genel Kurul ile 3. Kez Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı´na seçilen Veli Altınkaya tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor? Başkan Altınkaya´nın ilk konuğu İyi Parti Kayseri Listesinin birinci sıra milletvekili adayı olan Pınarbaşı İlçesi eski Belediye Başkanı Dursun Ataş oldu?

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Hakkari´de şehit olan Sözleşmeli Piyade Er Orhan Özkan´ın yakınlarına baş sağlığı dileyerek sözlerine başlayan Başkan Altınkaya terörle mücadelenin hız kesmeden devam ettiğine dikkat çekip, Ataş´a başarılar dileyerek sözlerini noktaladı?

İyi Parti Kayseri Listesinin birinci sıra milletvekili adayı Dursun Ataş´da Altınkaya´yı tebrik edip, medyanın önemine vurgu yaptıktan sonra 24 Haziran seçimlerine kadar parti politikalarını en iyi şekilde vatandaşlara anlatarak destek talep edeceklerini kaydetti?

Başkan Altınkaya´ya tebrik ziyaretinde bulunan bir diğer siyasi oluşum da Cumhuriyet Halk Partisi kurmayları oldu? Milletvekili Çetin Arık ve İl Başkanı Ümit Özere ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan Chp Heyeti´de Altınkaya´yı tebrik edip 24 Haziran´da gerçekleştirilecek olan seçimlerde Türk Halkının demokrasiyi tercih edeceğini vurgulayıp, ülkemizin seçime giderken yaşadığı sorunlara dikkat çektiler? Chp Heyeti adına konuşan Milletvekili Arık hükümetin şehitler arasında ayrım yaptığını iddia edip, Chp olarak 4. Güç olarak gördükleri medyanın daha özgür çalışma koşullarına sahip olması için çaba harcayacaklarını vurguladı?.

Kayseri Gazeteciler Cemiyetİ Başkanı Altınkaya son olarak AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i ağırladı? Ziyarette konuşan Vekil Yıldız Başkan Altınkaya ve ekibine başarılar dileyip, Türkiye´nin birlik ve beraberliğe ihtiyacının olduğunu vurgulayarak "Olayların şeffaf bir şekilde vatandaşlara iletilmesinde gazetecilik önemli. Basının objektif bakış açısı ve yorumu bizim için önemli ve sizin bu bakış açısında olduğunuzdan eminiz. Kayseri´nin büyümesine sunacağımız katkıları omuz omuza yapacağımızdan eminim. Yeni görev alan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum." Değerlendirmesinde bulundu?



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor