SİYONİST İSRAİL HÜKÜMETİ

SİYONİST İSRAİL HÜKÜMETİ

6 KAYSERİLİ İŞADAMI´NI KEFALETLE SERBEST BIRAKTI?

Önceki gün öğle saatlerinde Mescidi Aksa´da Türk bayrağı açıp fotoğraf çektirdikleri gerekçesiyle gözaltına alınan, aralarında MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı  Nedim Olgunharputlu ve Kayseri Ticaret Odası Başkanvekili Celal Hasnalçacı´nda bulunduğu 6 işadamı  gece geç saatlerde kefaletle  serbest  bırakıldı?  İşadamlarının Pazar günü İsrail´de mahkemeye çıkarılacakları öğrenildi?

18 Ocak Perşembe günü ilimizden Kudüs´e giden 6 kişilik MÜSİAD Kayseri Şubesi ekibi;  rehberleri Süleyman Borazan öncülüğünde MÜSİAD Kayseri yazılı bir döviz ile Türk bayrağıyla Mescidi Aksa önünde cuma namazını kıldıktan sonra fotoğraf çektirdi.

 İsrail polisi kalabalık Kayseri grubundan MÜSİAD Şube Başkanı Nedim Olgunharputlu, Kayseri Ticaret Odası Başkan Vekili, aynı zamanda MÜSİAD 4.  Dönem başkanı Celal Hasnalçacı, Kayseri İmam Hatipliler Derneği -KİMDER Başkanı Ahmet Yurtlu ile işadamları; Y. Fatih Çelik, Şaban Andaç, ve Necati Ayrancı´yı El Halil Kapısı yakınlarındaki Davit Polis merkezine götürerek, gözaltına aldı. Olayın Kayseri´de duyulması ardından TOBB ve MÜSİAD Genel Merkezleri aracılığıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binalı Yıldırım, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Kayserili Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki konudan haberdar edildi. Yapılan diplomatik girişimlerin ardından 6 Kayserili işadamı gece yarısı kefaletle salıverildi. 6 Kayserili işadamı, Paza günü İsrail´de mahkemeye çıkarılacak.

İş adamlarının serbest kaldığı haberinin ardından MÜSİAD Kayseri Şubesi tarafından yapılan yazılı  açıklamada, bu konudaki çabaları nedeniyle Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başta olmak üzere tüm ilgililere çabalarından dolayı  teşekkür  edilerek  "Kudüs´ün özgürlük meselesinde Türkiye´nin gururlu ve vakur duruşunu sergileyen MÜSİAD heyetine, aileleri ve yakınlarına ´Geçmiş Olsun´ dileklerimizi iletiriz. Baskı ve zulüm altındaki Müslümanlar´ın mücadelesine destek olmak; imanımızın gereğidir. İşadamları olarak bugün olduğu gibi bundan sonra da haksızlıklara karşı mücadelemiz devam edecektir? ifadesi kullanıldı?



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da