SMMMO TARAFINDAN SEMİNER DÜZENLENDİ

SMMMO TARAFINDAN SEMİNER DÜZENLENDİ

BÜYÜKKILIÇ: “KAYSERİ ADETA AÇIK HAVA MÜZESİ”

Kayseri Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasınca tertiplenen ‘Güncel Vergi ve Muhasebe Uygulamaları’ başlıklı eğitim semineri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın da iştiraki ile gerçekleştirildi. Seminer öncesi oda üyelerine Kayseri’de özellikle turizm konusunda yaptıkları çalışmaları anlatan Başkan Büyükkılıç Kayseri’nin adeta açık hava müzesi olduğunu vurgulayıp, Kayseri’nin turizmde hak ettiği yere gelmesi için çalıştıklarını kaydetti.

Kayseri Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasınca tertiplenen ‘Güncel Vergi ve Muhasebe Uygulamaları’ başlıklı eğitim semineri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın da iştiraki ile gerçekleştirildi. Seminer öncesi oda üyeleri ile sohbet edip, yürütülen çalışmalar konusunda bilgiler veren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç “Kayseri’yi açık hava müzesi olarak nitelendirebiliriz” değerlendirmesinde bulundu.

Turizmde hak edilen yere gelinebilmesi için yaptıkları çalışmaları anlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, bu konudaki en önemli değerimiz olan Erciyes’ten 12 ay yararlanılabilmesi için yüksek irtifa kamp merkezi çalışmalarına başladıklarını, ayrıca yayla ve kamp turizmini de geliştirmek istediklerinin altını çizdi. Turizmin gelişmesi için Ankara bazında önemli çalışmalar yaptıklarını dile getiren Başkan Büyükkılıç sözlerini şöyle sürdürdü. “Bu girişimlerimiz sonucu Soğanlı’da balon turizmini başlattık. Ayrıca sağlık turizminde önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Şu anda ilimizde sağlık turizmi için 15 akredite kuruluş var. Sağlık turizmini görevimiz olmamasına rağmen şehrimiz için görev olarak kabul ettik ve gayretli çalışmalarımızla USHAŞ’ın Kayseri’de temsilciliğini açtırdık. Amacımız yurt dışından gelen hastaların bir koordinasyon içinde sağlık hizmetini almasını sağlamak. Geçen yıl sadece Bahreyn’den 1000 hasta şehrimize geldi. Biz bunu binlerce kişiye çıkarmak istiyoruz”

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, tarihi dokuyu yeniden ayağa kaldıran çalışmalar yaptıklarını ve Ankara’da yaptıkları çalışmalarla Şehir Tiyatrosu’nun Kayseri’de kurulması kararını aldırarak kültür sanata da çok önemli katkı sunduklarını kaydetti.

Sohbetin ardından Kayseri Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Yedikaya’nın etkinliğin önemi ve oda olarak 2020 hedefleri konusunda yaptığı bilgilendirme konuşmasının ardınan YMM Arzu Aktaş katılımcılara ‘Vergi ve Muhasebe Uygulamaları’nda yapılan de yapılan güncelleme ve değişikliklere dair bilgiler vererek etkinliği noktaladı.

Öte yandan etkinlik öncesinde KSMMMO Kadın Kolları Üyeleri Elazığ deprem bölgesine bağış için hayır panayırı gerçekleştirdiler.



İhalelerde 50 milyon 905 bin TL gelir elde etti

Çim alanını 1 günde biçebilen aracı temizlik filosuna kattı

Şeffaf Oda'da 120. buluşma

Esnaf odalarından Özdoğan'a hayırlı olsun ziyareti

"Tarımda iyi bir noktaya geldik"

Çölyaklılara 7 yılda 6 bin 134 çölyak paketi dağıttı

“Milli takıma en fazla sporcu gönderen kulübüz”

Kayseri Model Fabrika genç mühendislere eğitim verecek

Başkan Büyükkılıç; kuraya hak kazananların tamamına arılı kovan verdi

KAYMEK'in "tatil şenliği" rüzgarı Pınarbaşı'nda devam etti

Talas Meclisinde 18 madde görüşüldü

Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı