SNOWBOARD DÜNYA KUPASI 3.KEZ ERCİYES´TE

SNOWBOARD DÜNYA KUPASI 3.KEZ ERCİYES´TE

ERCİYES DAĞI İÇİN SEVİNDİREN HABER

Uluslararası Kayak Federasyonu´nun en önemli yarışlarından biri olarak kabul edilen ve iki yıldır üst üste Erciyes´te yapılan Snowboard Dünya Kupası, Türkiye Kayak Federasyonu´nun destekleri ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Erciyes A.Ş. tarafından üçüncü kez ev sahipliğine hak kazandı.

Kış sporlarında dünyada önemli bir yere sahip olan ve olimpiyatlardan sonra gelen önemli bir organizasyon olan Snowboard Dünya Kupası, Türkiye Kayak Federasyonu´nun destekleri ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Erciyes A.Ş. tarafından üçüncü kez yine Erciyes´te düzenlenecek.

Uluslar arası bazda yapılacak olan şampiyonada yine final etabı gerçekleştirilecek. ´FIS Snowboard Dünya Kupası´nın final etabı olarak belirlenen bu yarışma, 3 Mart 2018 tarihinde en iyi 120 snowboard sporcusunun mücadelesine sahne olacak. Sporcular buradaki yarışmada elde edecekleri sonuçlarla Dünya Şampiyonluğu olmak için kıyasıya mücadele edecekler. Dünyanın en önemli televizyon kanalları tarafından canlı yayınlanacak organizasyonun yaklaşık 1 Milyar kişinin takip etmesi bekleniyor. Bu kadar ciddi bir rakam Türkiye´nin tanıtımına büyük katkı sağlayacak. ´FIS Snowboard Dünya Kupası´ için ayrıca bir tanıtım toplantısı yapılacak ve organizasyon hakkında kısaca bilgiler verilecek.

HABER: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak