SOKAK OYUNLARI ETKİNLİĞİ DEVAM EDİYOR

SOKAK OYUNLARI ETKİNLİĞİ DEVAM EDİYOR

ÇOLAKBAYRAKDAR, ?YENİ YETENEKLERİ SPORA KAZANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaz kurslarında eğitim gören çocukları ziyaret etmeye devam ediyor. Bu çerçevede Kayabaşı Tesisi´nde eğitim gören minik sporcularla bir araya gelen Başkan Çolakbayrakdar, ?Belediye olarak yeni yetenekleri spora kazandırmaya, spora destek olmaya her zaman devam edeceğiz? dedi. Sokak oyunları etkinliği ise tüm hızıyla devam ediyor.

Spor alanında her branşta sporculara destek veren Başkan Çolakbayrakdar, Kayabaşı Tesisi´nde eğitim gören sporcuları ziyaret ederek, onların hal ve hatırını sordu. Çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Çolakbayrakdar, minik sporcularla keyifli sohbetler gerçekleştirdi. Tesiste verilen eğitimler hakkında da bilgi alan Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak spora ve sporcuya desteklerini sürdüreceklerini belirtti.

Başkan Çolakbayrakdar, ?Çocuklara yönelik açılan kurslarımız, meyvesini vermeye başladı. Verdiğimiz eğitimler; çocuklarımızın ve gençlerimizin fiziksel ve zihinsel gelişmesine katkı sağlıyor. Belediye olarak yeni yetenekleri spora kazandırmaya, spora destek olmaya her zaman devam edeceğiz? ifadelerini kullandı.

Öte yandan Serçeönü Mahallesi´nde gerçekleştirilen sokak oyunlarında çocuklar, doyasıya eğlendi. Unutulmaya yüz tutmuş sokak oyunlarını oynayan çocuklar, keyifli vakit geçirirken aileleri de geçmişte oynadıkları oyunları tekrar görmenin mutluluğunu yaşadı.

Sandalye kapmaca, halat çekme, yumurta taşıma ve çuval yarışı gibi oyunlara katılan çocuklar birbirleriyle kıyasıya mücadele etti. Çocuklar, oyunlarda coşkuyla eğlenirken, aileleri ise hoşça vakit geçirdi. Oyun oynamanın tadına varan çocuklar, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´a ve Kocasinan Belediyesi´ne teşekkür etti. Kocasinan Belediyesi´nin bu etkinliği sayesinde unutulmaya yüz tutmuş oyunların yeniden hatırlandığını belirten mahalle sakinleri ise bu tür etkinliklerinin devam etmesini istediklerini dile getirdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak