SOKAKTAN MADALYAYA UZANAN ELLER

SOKAKTAN MADALYAYA UZANAN ELLER

ÖĞLE YEMEĞİDE AĞIRLANDILAR?


İpek Mobilya ile İl Emniyet Müdürlüğü´nün ortaklaşa düzenlediği ?İpeksi Dokunuşla Sokaktan Madalyaya Uzanan Eller-Hedef 2020 Olimpiyatları? projesi meyvelerini verdi. Proje kapsamında oluşturulan ?Emniyet Spor Kulubü´ bünyesinde müsabakalara katılarak 9 altın ,13 gümüş ve 18 bronz madalya kazanan sporcular Kulup Başkanı ve aynı zamanda İpek Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı SAFFET ARSLAN tarafından öğle yemeğinde ağırlandılar?
İpek Mobilya ile İl Emniyet Müdürlüğü´nün ortaklaşa düzenlediği ?İpeksi Dokunuşla Sokaktan Madalyaya Uzanan Eller-Hedef 2020 Olimpiyatları? projesi kapsamında oluşturulan EMNİYET Spor Kulubü bünyesinde Tekvando Yıldızlar İl şampiyonasında 9 Altın,13 Gümüş ve 18 Bronz madalya kazanan genç sporcular Kulup Başkanı İş Adamı Saffet Arlan tarafından Kolcuoğlu Restoran´da tertiplenen öğle yemeğinde ağırlandılar?
Tekvando Yıldızlar İl şampiyonasında 9 Altın,13 Gümüş ve 18 Bronz madalya kazanana genç yüreklerin ağırlandığı etkinlikte açılış konuşması Tekvando A Milli Takım Antrenörü Hasan Keleş yaptı ve projeye destek vererek bulundukları dezavantajlı bölgeden kurtularak spor yapan genç yürekleri destekleyen herkese şükranlarını sundu?
Projenin mimarlarından biri olan İpek Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Emniyet Spor Kulüp Başkanı Saffet Arslan´da etkinlikte gerçekleştirdiği konuşmada projeye destek veren paydaşlara teşekkür ederek ?Şehrimizin gençliğini milli manevi değerlere bağlı, vatanına milletine faydalı birer fert haline getirmek ve onları spor yaparak her türlü kötü alışkanlıklardan uzak tutmak maksadı ile geliştirdiğimiz bu proje geldiği nokta itibari ile hepimizin yüzünü güldürmüştür. Gençlerimizden beklentilerimiz çok daha büyüktür . Oları gelecekte çok iyi yerlerde görmek istiyoruz? ifadesini kulandı?
Öğle yemeği sonrasında sporcular, antrenörler ve Kulüp Başkanı Saffet Arslan hatıra fotoğrafı çektirdi. Etkinliğe, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici´de katıldı.
HABER: C.USTEN



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da