SOKAKTAN MADALYAYA UZANAN ELLER´E

SOKAKTAN MADALYAYA UZANAN ELLER´E

RAMAZAN İAŞESİ DESTEĞİ

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerinin öncülünde hayata geçirilen   ? İpeksi Dokunuşla Sokaktan Madalyaya Uzanan Eller Projesi ? kapsamında 2014 yılı Ağustos ayından itibaren proje ortağı 16 kurum ve kuruluşun koordinesinde, 15 Spor Merkezinde uzman eğiticiler eşliğinde eğitilen 500 sporcu başarından başarıya koşarken, proje destekçilerinin katkıları sürüyor.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerinin öncülünde hayata geçirilen   ? İpeksi Dokunuşla Sokaktan Madalyaya Uzanan Eller Projesi ? kapsamında 2014 yılı Ağustos ayından itibaren proje ortağı 16 kurum ve kuruluşun koordinesinde, 15 Spor Merkezinde uzman eğiticiler eşliğinde eğitilen  500 sporcu başarından başarıya koşarken; proje kapsamında yaklaşan Ramazan ayıyla beraber ihtiyaç sahibi sporcu ailelerine iaşe yardımı yapıldı.

Vali Şehmus Günaydın, iaşe dağıtım töreninde  yaptığı konuşmada  sadece ilimiz açısından değil ülkemiz açısından da önemli bir çalışmaya tanıklık ediyoruz , diyerek şunları kaydetti. ? Biliyorsunuz ülkemiz ve milletimiz için tehlikeler ve tehditler vardır. Önemli olan tehlike ve tehditleri ortaya çıkmadan kaynağında kurutmak, önleyici tedbirler almaktır. Risk grupları içerisinde yer alan gençleri ve çocukları da bu tür projeler çok önemlidir ve biz bu tür projeleri çok önemsiyoruz.?

Kayseri İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular ise konuşmasında ? Dezavantajlı gruplar dediğimiz Önleyici Polislik adı altında projelerimize 2014 yılından itibaren devam ediyoruz. Bugün 3600´e yakın sporcusuyla Emniyetspor Türkiye´nin en büyük amatör spor kulübü haline gelmiştir. Hedefimiz olimpiyatlar. İnşallah bu sporcu kardeşlerimiz arasından Olimpiyatlarda madalya alacak sporcularımızı göreceğiz.? Değerlendirmesinde bulundu.

İş adamı Saffet Arslan ise ? Bu başlattığımız İpeksi Dokunuşla Sokaktan Madalyaya Uzanan Eller Projesiyle amacımız yarın ki Türkiye´yi yürütecek, inşa edecek ve geliştirecek olan genç arkadaşlarımızı eğitimine bir nebze de olsun katkı sağlamaktır. Onların elinde olmayan imkanları ulaşılabilir hale getirmektir. Onlar da bize teşekkürlerini aldıkları madalyalarla bize geri veriyorlar. ? şeklinde konuştu.

Proje Töreni Tekwando sporcularının hazırladıkları gösteriler ve ardından yapılan ihtiyaç sahibi sporculara iaşe yardımıyla sona erdi.



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da