SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

MUÇHAN HOCA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDICEMİL BABA MEZARLIĞINA DEFNEDİLDİKayseri’nin önde gelen din adamlarından, İslami ilimlere olan vukufiyeti yanında nüktedan kişiliğiyle de tanınan Mehmet Muçhan Hoca son yolculuğuna uğurlandı. Muçhan Hoca Hunat c

Önceki gün hayatını kaybeden, Kayseri’nin önde gelen din adamlarından eski Hacılar  Müftüsü  1956 doğumlu Mehmet Muçhan hoca Cuma namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.   Hunat camiinde  cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Ak Parti Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya ve İsmail Tamer, Vali Mevlüt Bilici, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, İl Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç , İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan, OSB Başkanı Ahmet Hasyüncü, Kaygrup Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Ergüneş’in yanı sıra çok sayıda bürokrat, işadamı ve siyasetçi ile Muchan hocanın yakınları katıldı.

Cuma namazına müteakiben İl Müftüsü Ali Maraşlıgil’in kıldırdığı cenaze namazının ardından Mehmet Muçhan Hoca naaşı, Talas İlçesindeki Cemil Baba mezarlığında toprağa verildi.

Yakalandığı hastalık sonucu yaşamını yitiren 1956 doğumlu Muçhan Hoca Kayseri Merkez Vaizliği, Hacılar İlçe Müftülüğü görevlerinin yanı sıra Almanya ve Nahçivan’da da ateşelik görevlerinde bulunmuştu. 3 çocuk babası olan merhum Mehmet Muchan Hocaya Allah’tan rahmet ve yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyoruz.

Öte yandan İl Tarım Müdürü Aydın Çalışkan'ın kayınbabası Orhan Öztürk yaşama veda etti. Öztürk'ün cenazeside cuma namazından sonra Hunat Camii'nde kaldırıldı. Öztürk'ün cenazesi namazı kılındıktan sonra Gesi İldem mezarlığına defnedilmek üzere nakledildi.

 

 

 

 

 

 



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”