SOSYAL ETKİNLİK ARTACAK

SOSYAL ETKİNLİK ARTACAK

KAYSERİ MARİNA 2012'DE SOSYAL ETKİNLİKLERİ ARTIRACAKYamula Barajı kıyısında bulunan Kayseri Marina tesisi, ziyaretçilerin aileleri ile vakit geçirebileceği ortamı artırma adına 2012 yılı için çeşitli sosyal aktivitelerle etkinlikleri artıracak.

Kuşçu Mahallesi'ne bulunan Kayseri Marina tesisinde 2012 yılında yapılacak aktiviteler hakkında bir basın toplantısı düzenlendi. Burada İşletme Müdürü Zeki Demir adına konuşan Tuncay Duman, 1. yılını doldurdukları tesisin Kayseri'ye bir renk kattığını söyledi.

Duman, "Bu rengin sayısını ve miktarını artırmak için yoğun gayret içerisindeyiz. Bu süreç içinde edindiğimiz izlenim ve tecrübelere dayanarak 2012 yılında neler yapmayı planladığımızı paylaşmak istiyoruz. Kayseri'de yaşayan insanlarımız, sahilde ailesiyle birlikte kahvaltı yapmaya, sahilde yürümeye bayılıyor. Balık tutmayı, kar yağarken çay içmeyi yağmurda sahilde gezmeyi çok seviyor. Bu bilgileri değerlendirerek hafta sonu yoğun ilgi gören açık büfe kahvaltı hizmeti devam edecek. Sahil kenarına çay ve diğer içecek servisimiz başlayacak. Amatör balıkçılarımız için sabah çorbası servisi başlatacağız. Oltayla balık avlama yarışması düzenleyecek en büyük balığı yakalayanları ödüllendireceğiz. Hanımlarımızın altın günü devam edecek. Yelken, tekne, yat ve rüzgar sörfü yarışmaları düzenlemek için girişimlere başladık. Düğün, nişan, evlilik yıldönümü gibi organizasyonlara devam edeceğiz. Büyük ilgi gören kır düğünlerimizde devam edecektir. Tekne gezilerimiz, su üstü araçlarımızla eğlenceler devam edecek. Mezuniyet kutlama törenleri hazırlayacağız ve Kocasinan Belediyesi'nin hızla yaptığı sahil yolunda motosiklet yarışları yapmayı planlıyoruz" dedi.

Duman, yapılacak bu etkinliklere Kayserilileri ortak olmaya davet etti.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor