ŞOTA, TAKIMINDAN UMUTLU!

ŞOTA, TAKIMINDAN UMUTLU!

Süper Lig’de henüz galibiyeti bulunmayan sarı-kırmızılı temsilcimiz Kayserispor, Orduspor maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Süper Lig’e verilen milli ara son buldu. Spor Toto Süper Lig kaldığı yerden 4.hafta maçları ile devam ediyor. İlk 3 haftayı galibiyetsiz kapatan Kayserispor da ilk galibiyetini almak için Orduspor maçına bileniyor.

 

“HER ŞEY İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLACAK”

 

İlk 3 hafta alınan kötü sonuçlara rağmen, yönetimden güvenoyu alan Gürcü Teknik Adam Şota Arveladze nezaretinde, Karpuazatan’da bulunan Kadir Has Tesisleri’nde çalışmalarını sürdüren Kayserispor’da, milli oyuncular da teker teker antrenmanlara katılmaya başladı.

 

Geride kalan 3 haftada yalnızca bir puan toplayan Kayserispor'da Teknik Direktör Şota Arveladze ise gelecek adına umutlu konuştu. Kısa süre sonra takımının istediği düzeye geleceğini vurgulayan Gürcü hoca, “Lige iyi başlayamayan takımın kısa zamanda toparlanması için yoğun şekilde çalışıyoruz. Antrenmanda en iyi performansı sergileyen oyuncularıma maçlarda görev vermeye çalışıyorum. Takımın oturması için zamana ihtiyacımız var. Bir kaç maç sonra her şey istediğimiz gibi olacak.” ifadelerini kullandı.

 

Orduspor maçından mutlaka puan ya da puanlarla döneceklerini vurgulayan Arveladze, “Rakibimiz çok güçlü. Bunun farkındayız. Ama biz de artık gerçek gücümüzü göstermek istiyoruz. Kayserispor bu değil. Kayserispor’un hak ettiği yer burası değil. Orduspor maçıyla başlayan bir çıkış yakalamak ve hızla üst sıralara tırmanmak istiyoruz.” şeklinde konuştu. (Haber: Ahmet ŞAN)

 



Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var