?SOW´ YOKSA KAYSERİSPOR´DA YOK

?SOW´ YOKSA KAYSERİSPOR´DA YOK

KASIMPAŞA 3-1 KAYSERİSPOR

Spor Toto Süper Lig´in 6.hafta karşılaşmasında Kayserispor, Kasımpaşa´ya konuk oldu. Karşılaşma ev sahibi ekip Kasımpaşa´nın 3-1´lik üstünlüğü ile son buldu.
Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu´nda oynanan Kasımpaşa-Kayserispor maçında hakem Ali Palabıyık düdük çaldı. Kayserispor´da sakatlığı süren Ali Ahamada, kadroda yer almadı. Kayserispor´un tek golünü 34.dakikada Welliton attı. Kasımpaşa´ya galibiyeti getiren golleri, 59.dakikada Adem Büyük, 66.dakikada Veysel Sarı ve 92.dakika da Burhan Altıntaş attı.
Mücadele Kasımpaşa´nın başlama vuruşu ile başladı. 24.dakikada, orta alanda topu rakibinden çalan Kayserisporlu Welliton topla birlikte hızlandı ancak David´in müdahalesi ile yerde kaldı. Pozisyon sonrasında David sarı kart gördü. 33.dakikada, Kayserispor zorunlu olarak ilk oyuncu değişikliğini gerçekleştirdi. Sakatlanan Traore oyundan alınırken yerine Umut Bulut oyuna dahil oldu. 34.dakikada Kayserispor savunmada Otigba geriye doğru kalecisine döndü. Ramazan Köse altı pas içerisinde topu kontrol ettikten sonra üzerine doğru gelen Welliton´u çalımlamak istedi ancak Welliton topu çalarak filelere gönderdi ve skoru 1-0 yaptı. İlk yarının sonuna 2 dakika uzatma süresi eklense de gol sesi çıkmadı.
İkinci yarıya Kayserispor başlasa da hızlı başlayan taraf Kasımpaşa oldu. 51.dakikada Kayserispor, Samba Sow´un kırmızı kart görmesi nedeniyle 10 kişi kaldı. Kasımpaşa, bu dakikadan sonra baskısını arttırdı. 59.dakikada Kasımpaşa Adem Büyük ile bulduğu golle skoru 1-1´e taşıdı. 66.dakikada Kasımpaşa, Veysel Sarı´nın attığı golle skor 2-1´e getirdi. 90+2.dakikada Kasımpaşa Burhan Altıntaş´ın golü ile skoru 3-1´e taşıdı ve maçın skorunu belirledi.



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu