SÖZLEŞME GÖRÜŞMESİ BAŞLADI

SÖZLEŞME GÖRÜŞMESİ BAŞLADI

MELİKGAZİ BELEDİYESİ İLE İŞ SÖZLEŞME GÖRÜŞMESİ BAŞLADI - Hizmet İş Sendikası'na bağlı Melikgazi Belediyesi'nde çalışan 270 işçiyi ilgilendiren toplu iş sözleşme görüşmeleri başladı.

Toplu iş sözleşme görüşmeleri Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir’in Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a tatlı ikramıyla başladı. 10. dönem toplu iş sözleşme görüşmelerine başladıklarını belirten Şube Başkanı Özdemir, "Biz buraya gelirken hep evimiz gibi geldik. Şu ana kadar ufacık bir sıkıntı çıkmadı. Hakkı bilenlerden hak almak kolay oluyor. Allah razı olsun. Merhametli ve şefkatli elinizi masaya koyarak işçi arkadaşlarımızın maaşlarını almada mutlu sona ulaştırdınız. İnşallah tatlı başlayıp, tatlı ilerleyip, tatlı biter" şeklinde konuştu.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da geçmiş dönemlerde grevlerden, yakmalardan, yıkmalardan geçilmeyen dönemlerin geride kaldığını ve artık işçinin alın terini yerine getiren anlayış içerisinde çalıştıklarını belirterek, "Öncelikle sendikacılık anlayışı denilince sağduyunun sesi olarak bilinen ve vatanını milletini seven, insanlara hizmet etmeyi daima ibadet anlayışı içerisinde gerçekleştiren Hizmet-İş Sendikası yöneticilerine teşekkür ediyorum. Bizler daima işçilerimizin hak ettiklerini alın teri soğumadan vermek anlayışıyla çalıştık. Bu vesile ile yapacağımız toplu iş sözleşmesini de kamunun hakkını da göz önünde bulundurarak tatlı bir şekilde gerçekleştireceğimize inanıyorum. Nezaket olarak bizlere tatlı getiren sendikacı arkadaşlara da teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Melikgazi Belediyesi'nde görev yapan 270 üyeyi ilgilendiren toplu iş sözleşmeleri bu yılın mart ayında yürürlüğe girecek ve iki yıl yürürlükte kalacak.



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor