SP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ARIKAN,

SP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ARIKAN,

?PALAS´DA SAADET PARTİSİ COŞKUSU VAR?

Saadet Partisi (SP) Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan, Sarıoğlan İlçesi Palas Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Saadet Partisi Sarıoğlan Belediye Başkan Adayı İbrahim Turgut´un Palas Mahallesi seçim bürosu açılışına katılan Başkan Adayı Mahmut Arıkan, seçim çalışmalarına ilk günkü heyecan ile devam ettiklerini ifade ederek, ?Merhum liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamız vefatından önce bizlere yaptığı son konuşmasında ´sizlerden üç şey istiyorum´ demişti. Nedir bu üç şey? ´Heyecan, heyecan ve yine heyecan´ evet biz, bu heyecanla yola çıktık. Önümüzde bir yerel seçim var ve bu yerel seçimlerde cumhurbaşkanı, başbakan, milletvekili seçmeyeceğiz. Sandıklara gittiğimizde elimize dört pusula verecekler. Bu pusulalarla atacağımız oylar ile birincide büyükşehir belediye başkan adayımızı, ikincide ilçe belediye başkan adayımızı, üçüncüde meclis üyelerimizi son olarak da mahalle muhtarımızı belirleyeceğiz. Ama ne hikmet ise mevcut iktidar yerel seçimleri genel seçim havasına büründürme çabasında. Birde ortaya beka meselesi koyuyorlar. Belediye başkanı değişecek. Ülkenin bekası ile ne alakası var bunun. Bunların asıl derdi koltuklarının bekası. Biz, bugün seçimlerin sonunda Sarıoğlan´ın Palas mahallemizin hizmet alabilme bekasını konuşuyoruz. Biz, nasıl hizmet üreteceğimizi konuşuyoruz. Seçimlerde başarı elde edemeyeceklerini anlayanlar ise utanmadan sıkılmadan iftira ediyor. Saadet partisini ittifak içinde olmakla itham ediyor. Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu her konuşmasında ittifak içinde olmadığımızı ifade etmekte Buradan bende tekrar tekrar söylüyorum. Türkiye´de, YSK´nın açıkladığı, ittifak yapmadan bin 389 seçim bölgesinde aday gösteren tek parti Saadet Partisi. Öte yandan hazineden milyonlarca lira destek alan partilerin dahi isminin geçmediği birçok il, ilçe ve beldelerde Saadet Partisi oy pusulasında 1. sırada yerini aldı. Saadet Partisi 30 Büyükşehir 81 il 922 ilçe 386 belde belediye başkan adayı ile seçime tek başına giren tek parti. Kayserimizde de durum bu şekildedir. Buna rağmen seçim propagandasında bizleri birileri ile ittifak yapmakla itham edenlere haklarımızı helal etmiyoruz? diye konuştu.

Sarıoğlan Belediye Başkan Adayı İbrahim Turgut da, Palas halkının seçim irtibat bürosunun açılışına gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında, Palas´ın hak ettiği hizmeti alması için çalışacağını ifade ederek; ?Dürüst olmak gerekirse Sarıoğlan´da değişim vakti geldi. Halkın kararı dürüst başkan dürüst yönetim olacak? dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı