SP GENEL BAŞKANI KAMALAK

SP GENEL BAŞKANI KAMALAK

VEKİL ADAYLARINI KAMUOYUNA TANITACAK?

   Saadet Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı Mahmut Arıkan imzası ile yapılan yazılı açıklamada Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak´ın 7 Ekim 2015/ Çarşamba günü aday tanıtım toplantısına katılmak için Kayseri´ye geleceğini açıkladı.
Saadet Partisi Kayseri 1. Sıra Milletvekili Adayı Mahmut Arıkan, yazılı bir açıklma yaparak Genel Başkan Mustafa Kamalak´ın 7 Ekim - Çarşamba günü ilimize gelerek milletvekili adaylarını kamuoyuna tanıtacağını duyurdu?
Arıkan açıklamasının devamında 1 Kasım 2015 seçimlerine en iyi şekilde hazırlanan Saadet Partisi 4 Ekim Pazar günü Türkiye´nin en büyük kapalı spor salonu olan Ankara Arena Kapalı Spor Salonunda görkemli ve heyecanlı bir aday tanıtım şöleni gerçekleştirdiğini hatırlatarak "Partimizin Ankara´da düzenlediği Aday Tanıtım Toplantısı on binlerce partilimizin katılımıyla büyük bir heyecan ve coşku içinde adeta gövde gösterisi halinde gerçekleşmiştir.Arena büyük bir heyecana sahne olurken, Genel Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Kamalak´ın konuşması salonu coşturdu. 85 seçim bölgesinden 550 milletvekili adayımızın hazır bulunduğu salonda, 1 Kasım seçimlerinin startı verildi" değerlendirmesinde bulundu?
Arıkan yazılı açıklamasının sonunda "Saadet Partisi Kayseri Milletvekili adaylarını tanıtım şölenimiz 7 Ekim Çarşamba günü saat 19.00´da Kadir Has Kültür Merkezinde gerçekleştirilecektir. Genel Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Kamalak´ın katılımları ve Sanatçı Ammar Acarlıoğlu´nun heyecan dolu ezgileri ile adeta bir şölen havasında gerçekleşecek olan Aday Tanıtım Toplantımıza tüm halkımız davetlidir." İfadesini kullanara ilimiz sakinlerini bu etkinliğe davet etti?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı