SP GENEL BAŞKANI KARAMOLLAOĞLU,

SP GENEL BAŞKANI KARAMOLLAOĞLU,

?KULLANILACAK OYLAR ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN İŞARET FİŞEĞİ OLACAK?

Saadet Partisi Kayseri İl Teşkilatı´nın aday tanıtım töreni Genel Başkan Temel Karamollaoğlu´nun katılımı ile gerçekleşti? Törende konuşan Genel Başkan Karamolaoğlu ?Bu seçimlerde kullanacağımız oylar, ülkemizin geleceği konusunda adeta bir işaret fişeği olacaktır? ifadesini kullandı?

SP Kayseri İl Başkanlığı tarafından Kadir Has Kongre Merkezi´nde gerçekleştirilen aday tanıtım törenine katıldı. İstiklal Marşı´nın okunmasıyla start verdi?

Daha sonra kürsüye gelen Genel Başkan Temel Karamollaoğlu partiye yeni katılan üyelere rozetlerini takarak, belediye başkan adaylarını tanıttı?

Aday tanıtımının sona ermesi ile salonda bulunan partililere seslenen Karamollaoğlu 31 Mart seçimlerinin bir şölen havası içerisinde geçeceğini iddia ederek ?Türkiye´mizin geleceği ile ilgili önemli bir adım atacağız. Aslında genel seçimlere gitmiyoruz. Belediye başkanlarımızı, belediye meclis üyelerimizi ve muhtarlarımızı seçeceğiz. Ancak bu seçimlerde kullanacağımız oylar, ülkemizin geleceği konusunda adeta bir işaret fişeği olacak diye düşünüyorum. İktidarda bulunanların dönmek istedikleri 94 ruhunu biz zaten 40-50 senedir yaşıyoruz, kalbimizde yaşatıyoruz. 31 Mart´tan sonra onların dönmek istedikleri, geride bıraktıkları, unuttukları, terk ettikleri o Milli Görüş ruhunu biz Kayseri´mizde yeniden hayata geçireceğiz. Dertlerimiz çok. Problemlerimiz çok. Elbette bugüne kadar bir takım hizmetler yapıldı. 17 yıldır iktidarda bulunan bir parti, 17 yıl zarfında elbette bir şeyler yaptı ki, bugüne kadar milletimiz bütün problemlerin çözüleceğine inanarak bu arkadaşlarımızı destekledi. Netice de şunu gördük; artık bu iktidar dönemini tamamladı. Pilleri bitti, şarj edemiyorlar. Biliyorsunuz ki, aküler belli bir noktaya kadar şarj edilebilir, belli bir noktadan sonra artık o aküyü şarj edemezsiniz, değiştireceksiniz. Bunlar da bitti, değişecekler. Çünkü ülkemizin bugüne kadar birikmiş olan problemlerine artık çözüm üretemiyorlar.? Değerlendirmesinde bulundu?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı