SP İL BAŞKANI MAHMUT ARIKAN

SP İL BAŞKANI  MAHMUT  ARIKAN

?YANGIN SÖNDÜRÜLÜRKEN İTFAİYECİNİN KİMLİĞİNE BAKILMAZ?

Saadet Parti İl  Başkanı  Mahmut  Arıkan ?Erken Seçim´ e yönelik  çalışmaları  haber ekibimize değerlendirdi? Arıkan ?Ülkemiz büyük bir yangın yerine  dönüştürüldü. İlk kez  ?Bölünme´ talepleri bu kadar yüksek sesle dillendirilir  oldu. Bu yangını söndürürken itfaiyecinin kin olduğuna bakılmaz. Bizde Saadet Partisi  olarak  bu yangının  bir an evvel söndürülmesine  katkı verecek  bir  ittifak oluşumunun  içinde  olmaya hazırız. Yeter  ki muhataplar   kişisel  çıkarlarını  ülke menfaatlerinin  önünde tutmasınlar?  sözleri  ile parti olarak  seçim ittifakına yeşil ışık yaktıklarının sinyallerini  verirken  6 Eylül´de Ankara ? Pursaklar´da   gerçekleştirilecek  istişare toplantısında  konun  netleşeceğini  kaydetti?

Saadet  Partisi  İl Başkanı  Mahmut Arıkan  1 Kasım 2015´te gerçekleştirilecek olan  ?Erken Seçim´ çalışmaları ve ülke gündemine  dair  haber ekibimize  değerlendirmelerde bulundu?  Arıkan ? 7 Haziran seçimleri sonrası  4 parti  ortaya  çıkan tabloyu  doğru okuyup koalisyon hükümeti kurmayı başaramayarak  ülkeyi  büyük  bir çıkmazın içine sokan siyasi partiler yüzünden   ilk kez  ?Bölünme´ istekleri   bu kadar yüksek sesle  dillendirilmeye  başladı. Umarım 1 Kasım sonrası bütün bu sıkıntılar son bulduğu  bir döneme  kavuşuruz.? İfadesini  kullandı?

Arıkan  sözlerinin  devamında  ?Saadet Partisi  olarak büyük bir  azimle çalışıp elimizden gelen gayreti gösterip, çıkan sonuçlara da saygılı olacağız? Ortak paydada  buluşabileceğimiz  bütün  partilerle ittifak yapabiliriz. Bu seçim  son yılların en kıritik seçimlerinden biri olacak. Ülke yangın yerine döndü. Yangını söndürürken  itfaiyecinin kim olduğuna bakılmaz. Ülke menfaatlerini  kişisel çıkarlarının önünde tutan herkesle  seçim ittifakı yapabiliriz. Bu Ak Parti´de olabilir? diye konuşatu?

Arıkan  sözlerinin sonunda  6 Eylül´de  Ankara ? Pursaklar´da   geniş katılımlı bir istişare toplantısı gerçekleştireceklerini  belirterek  bu toplantı ile  partilerinin  ?Erken Seçim´ için yol haritasının  belirleneceğini  vurgulayarak  seçim ittifakı ve  aday belirleme dahil  bütün konuların bu toplantıda netlik kazanacağını  vuırguladı?.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı